Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti s utáltátok tesótok barátjá...

Ti s utáltátok tesótok barátját/barátnőjét?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy tesómnak van egy barátnője,mielőtt nem jött át először hozzánk azt hittem kedves,rendes,vicces pont mint tesóm.Igen kedves de engem valamiért utál nem is köszön se semmi.Lehet,hogy az az oka,hogy 7 év a korkülönbség vagy az,hogy régebben mondtam tesómnak,hogy nem bírom a csajt?
2012. máj. 17. 21:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Soha, még tinikoromban sem utáltam a tesó párját...egyiket sem...Hisz az ő választása, ha a tesómat érdekli, valmai megfogta benne akkor egész biztos, hogy érdekes személyiség, hisz ő valamiért szereti. Mindig adtam egy esélyt. De én nagyvonalú vagyok :-)
2012. máj. 18. 09:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Negy baratnojet hozta haza.Ekkor meg otthon laktam.

Az elsot nem utaltam, de idegesitett, hogy tobbszori kerleles utan sem vette halkabbra magat szex kozben.Amugy nem beszeltunk, olyan nyavogos volt es nem szerettem a hangjat.

A masodik nagyon szep volt, de nem beszelgetett velunk soha, mindig csak a szobaban voltak.Neki meg a rendes nevet sem tudtam soha.

A harmadik nagyon szimpi volt, vele csinaltunk kozos programokat mikor batyam lusta volt elmenni vele valahova.Aztan kiderult, hogy fenyegette tesomat hogyha elhagyja megoli magat.

A mostanival jol indult a kapcsolatunk aztan egy nagyon bizalmas informaciot kikotyogott es elvagta magat.Egy darabig nyiltan dobaltuk egymast sz@rral, de mar nagyon regota egyutt vannak igy probalom elfogadni.Persze nem vagnek eret magamon ha szakitananak, de a kapcsolatukat sosem tamadtam es batyamnak sem szidtam soha.

2012. máj. 18. 11:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Koztunk 10 év van (az o javára- sogornomrol van szo). Mindég a szememre vetette, hogy nekem jo, mert én férjhez mentem, gyereket szultem stb. o meg nem. Nem értem, hogy nekem ehez mi kozom lenne. Kényszerbol mosolygunk egymásra, megturjuk egymást és kész. Amugy nem nagyon bírjuk egymást.
2012. máj. 18. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!