Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a párod minden...

Mit tennél, ha a párod minden este megfújatna szondával?

Figyelt kérdés

Hazaérsz, és még mielőtt levetkőznél meg kell fújnod a szondát. Ha nem ittál, simán beleegyezel? Vagy kiakadsz?

Mellesleg a párod azért bizalmatlan veled, ilyen téren, mert fél éve még alkoholista voltál! Így elfogadnád a helyzetet?

2009. nov. 30. 18:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha én alkoholista lettem volna, és ő heti 3x megfújatná velem a szondát, beleegyeznék. hiszen tudom, hogy nem ittam. Ha ezáltal visszaszerezhetem a bizalmát, megtenném.
2009. nov. 30. 19:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy valamivel azért jó, ha tisztában vagy. Nincs olyan, hogy valaki "alkoholista volt" Aki egyszer az lett, az örök életére az marad, még ha nem is iszik. Egyetlen pohár alkohol elég, hogy visszazuhanjon, és kezdődjön minden előröl.
2009. nov. 30. 19:21
 13/17 A kérdező kommentje:
Épp ettől félek/félünk. :S
2009. dec. 1. 07:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyszerűen fel kéne ébrednie, ehhez semmi a szonda. Hadd maradjak ilyen rejtélyes most..
2009. dec. 1. 09:29
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha elmondod neki, nagyon dühös lesz, tuti.

valaki vagy le akar szokni, akár segítséggel, de akkor ő akarja, vagy csak úgy tesz a békesség kedvéért. Ha nem akar leszokni, akkor inkább hagyd el, felesleges állandóan ezzel idegesíteni, ha a fejed tetejére állsz, akkor se fog leszokni.

Erre mondják, vagy megszoksz, vagy megszöksz.

Ettől függetlenül természetesen igazad van, nem kellene innia, de ez őt egyáltalán nem érdekli.

2009. dec. 1. 10:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Valószínű megküzdöttem a bizalmatlanságért, így próbálok nem megsértődni ezen. Majd ha bizonyítok, akkor már kikérem magamnak, de ez tudom, hogy sok idő.... Nem fél év!
2009. dec. 1. 19:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Én kiakadnék, h mi ez. Meg ha ivott azt úgyis érzed a lehelletén, látod a szemén stb. Van olyan ismerősöm, aki anfetamin függő volt. Leszokott, mégis azóta volt, h ismét szívott, de nem szokott vissza. Persze én is aggódtam, h nem kockázatos-e, de szerencséjére nem volt az.

Megértem az aggodalmad. De én személy szerint biztos kiakadnék. Bár nem tudom a párod milyen természetű.

2009. dec. 2. 08:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!