Mit tennél, ha a párod minden este megfújatna szondával?
Hazaérsz, és még mielőtt levetkőznél meg kell fújnod a szondát. Ha nem ittál, simán beleegyezel? Vagy kiakadsz?
Mellesleg a párod azért bizalmatlan veled, ilyen téren, mert fél éve még alkoholista voltál! Így elfogadnád a helyzetet?

Ha elmondod neki, nagyon dühös lesz, tuti.
valaki vagy le akar szokni, akár segítséggel, de akkor ő akarja, vagy csak úgy tesz a békesség kedvéért. Ha nem akar leszokni, akkor inkább hagyd el, felesleges állandóan ezzel idegesíteni, ha a fejed tetejére állsz, akkor se fog leszokni.
Erre mondják, vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Ettől függetlenül természetesen igazad van, nem kellene innia, de ez őt egyáltalán nem érdekli.

Én kiakadnék, h mi ez. Meg ha ivott azt úgyis érzed a lehelletén, látod a szemén stb. Van olyan ismerősöm, aki anfetamin függő volt. Leszokott, mégis azóta volt, h ismét szívott, de nem szokott vissza. Persze én is aggódtam, h nem kockázatos-e, de szerencséjére nem volt az.
Megértem az aggodalmad. De én személy szerint biztos kiakadnék. Bár nem tudom a párod milyen természetű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!