Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik az esküvőjüket tervezték,...

Akik az esküvőjüket tervezték, de végül szakítottak, hogy kezdtetek új életet?

Figyelt kérdés

Nálunk pont ez a helyzet, több, mint 5 éve voltunk együtt, de a párom szakított egy vita után és úgy gondolta jobb, nyugisabb neki így.

Júliusban lett volna az esküvőnk, esküvő előtt költöztünk volna be a saját házunkba aminek a felújítása így elmarad egy időre.

Hogy tegyem túl magam ezen? Hogy kezdjek új életet?

Annyi mindent rá alapoztam, ott hagytam a munkahelyemet anno, hogy haza költözzek hozzá, házat vettünk, esküvőt terveztünk s majd utána családot akartunk alapítani és egyik napról a másikra szertefoszlott minden úgy, hogy közben én szeretem még. Hogy ne szeretném ha vele terveztem a jövőmet.

2014. jan. 8. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Sokan azt hiszik, hogy a gyerek majd helyreránt vagy még jobbá is tesz egy kapcsolatot, de a szomorú valóság az az, hogy egy gyerek csak(!) ront a kapcsolaton.

Kevesebb időt tudnak egymással tölteni a felek, több pénz kell, többet kell dolgozni, több stressz, idegeskedés, ügyintézés, stb.

2014. jan. 8. 19:26
 12/13 anonim ***** válasza:
64%
Az nem hiszti, ha valaki meg akarja beszélni problémákat. Ez nem a másik megváltoztatása. Örülj neki, a volt párodnak nem volt érzelmi intelligenciája. Találsz jobbat.
2014. jan. 8. 19:47
 13/13 anonim ***** válasza:
útólsóval egyetértek,az ilyen érzelmi intelligencia kérdése...ha valami nem oké -s nem kell a szőnyeg alásöpörni ezt sok férfi megteszi,de nem is szabad mindenen ügyet csinálni...aki menekülőre fogja az elöbb utóbb az élet úgyis megtanítja a párkapcsolat feltételeire,majd a saját kárán vagy a huszadik kapcsolat után vagy boldogtalan lesz...egy kapcsolatban mindkét félnek tennie kell és megérteni ha szereti,ha nem tudja, nem is szereti az illetőt... az ilyet el kell engedni!!
2014. jan. 9. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!