Akik az esküvőjüket tervezték, de végül szakítottak, hogy kezdtetek új életet?
Nálunk pont ez a helyzet, több, mint 5 éve voltunk együtt, de a párom szakított egy vita után és úgy gondolta jobb, nyugisabb neki így.
Júliusban lett volna az esküvőnk, esküvő előtt költöztünk volna be a saját házunkba aminek a felújítása így elmarad egy időre.
Hogy tegyem túl magam ezen? Hogy kezdjek új életet?
Annyi mindent rá alapoztam, ott hagytam a munkahelyemet anno, hogy haza költözzek hozzá, házat vettünk, esküvőt terveztünk s majd utána családot akartunk alapítani és egyik napról a másikra szertefoszlott minden úgy, hogy közben én szeretem még. Hogy ne szeretném ha vele terveztem a jövőmet.
Sokan azt hiszik, hogy a gyerek majd helyreránt vagy még jobbá is tesz egy kapcsolatot, de a szomorú valóság az az, hogy egy gyerek csak(!) ront a kapcsolaton.
Kevesebb időt tudnak egymással tölteni a felek, több pénz kell, többet kell dolgozni, több stressz, idegeskedés, ügyintézés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!