Akik az esküvőjüket tervezték, de végül szakítottak, hogy kezdtetek új életet?
Nálunk pont ez a helyzet, több, mint 5 éve voltunk együtt, de a párom szakított egy vita után és úgy gondolta jobb, nyugisabb neki így.
Júliusban lett volna az esküvőnk, esküvő előtt költöztünk volna be a saját házunkba aminek a felújítása így elmarad egy időre.
Hogy tegyem túl magam ezen? Hogy kezdjek új életet?
Annyi mindent rá alapoztam, ott hagytam a munkahelyemet anno, hogy haza költözzek hozzá, házat vettünk, esküvőt terveztünk s majd utána családot akartunk alapítani és egyik napról a másikra szertefoszlott minden úgy, hogy közben én szeretem még. Hogy ne szeretném ha vele terveztem a jövőmet.
Egyik napról a másikra? Nem voltak rá utaló jelek? Milyen vita végett lett vége a kapcsolatotoknak? Csak akkor tudnám elképzelni, hogy hirtelen egy kapcsolatom így szakadjon meg, ha én, vagy a párom olyat tett volna, ami tényleg nem megbocsátható.
Mi történt?
Mennyivel az esküvő előtt szakítottatok? Lehet, hogy bepánikolt, mondva csinált ürüggyel szakított? Lehet, hogy egy 3. fél áll a háttérben? Lehet, hogy már hamarabb akarta a szakítást, csak nem mert és csak húzta halasztotta, nem merte neked elmondani és a végén betelt a pohár, nem bírta már a feszültséget és szakított.
Most már azért pár hónap eltelt, próbáld meg elengedni és kezd el felépíteni az új életedet.
Júliusban lett volna az esküvőnk és 4 hete szakítottunk, Karácsony előtt.
Az a baj, hogy nem voltak rá utaló jelek, terveztük a Karácsonyt, megvette az ajándékot. Ő azt mondta amiatt telt be a pohár mert én állandóan "hisztizek" mert szerinte az volt amikor elmondtam mi nem okés a kapcsolatunkban, volt amikor 2 havonta mert láttam, hogy nem változik semmi, lehet voltak alkalmak amikor keményebben mondtam, de az volt nála a baj, hogy "nem akarok veszekedni" címszó alatt ő inkább elhallgatta az ő problémáit.
Szerintem egy kapcsolatban elengedhetetlen a kommunikáció, de tőle nem ezt kaptam, 31 évesen a könnyebbik utat választotta.
Milyen helyzet alakult ki?
Mi volt a vita tárgya?
nem tőlem kérdeztétek de leirom-elsö vagyok:
gyerekünk születése elött mintapasi volt,segitett otthon meg mindenben...aztán szülés után szemében megszüntem nőnek létezni és minden fontosabb volt neki mint a család...haverok,buli,"maszek melo" stb....és pénz a családra sose jutott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!