Normalis, ha valaki komoly kapcsolatban el, hazassagot tervez es a parja tartja a kapcsolatot regi udvarloival?
Vajon csak nagyon feltekeny vagyok, vagy ez a szitu nem normalis?
Egy tarskereso honlapon keresztul ismertem meg a paromat. Azonnal beleszerettem es tudom, hogy o is szeret engem. Latom rajta es megbizom benne. Szinte egyutt is elunk, annyit vagyunk egyutt; egymastol mindossze tiz percnyi setara lakunk. Kozos jovot tervezunk, csaladot, gyerekeket, egy normalis, atlagos eletet.
Viszont nagyon zavar, hogy volt ex-baratok, korabbi udvarlok, olyanok, akikkel randizott is korabban, kalandok es olyan is, akivel le is fekudt stb. szoktak neha rairni neten (facebook-skype). Nem sokat, par sort (legalabbis ennyirol tudok, de nem hiszem, hogy titkolna). "Boldog Karacsonyt, hogy vagy-koszjol" stb.
A skype ismerosei kozott legalabb 20 olyan pasi van, aki ossze akart jonni vele, face-n vannak ex-pasik az ismerosei kozott.
Ketszer-haromszor probaltam vele megbeszelni, hogy nekem nagyon rosszul esik es bant, hogy azoknak irogat, akik meg akartak dugni (bocs a kifejezesert, nincs jobb szo). Sajnos mindig osszevesztunk es nekem kell hulyenek ereznem magam, hogy rosszul esik, ha rair-visszair azoknak a gyokereknek, akik csak ki akartak hasznalni. A baratnom indoka az, hogy nem akar bunko lenni.
Nem azt szeretnem, hogy ne legyenek ferfi baratai, ismerosei, csak azoktol esnek rosszul uzenetek (plane, ha valaszol is) akik a not latjak-lattak benne. Erre mindig azt kapom meg, hogy betegesen feltekeny vagyok es miert bantom ot. (?) Pedig eszerveket hozok fel, es szepen kerek, magyarazok (nagyon turelmes ember vagyok).
Szerintem az lenne a normalis, ha megismerkedem es megszeretek valakit, akkor nem tartom a kapcsolatot exekkel, regi udvarlokkal, kalandokkal, nem? En legalabbis igy teszek, mert tekintettel vagyok a paromra es az erzeseire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!