Normalis, ha valaki komoly kapcsolatban el, hazassagot tervez es a parja tartja a kapcsolatot regi udvarloival?
Vajon csak nagyon feltekeny vagyok, vagy ez a szitu nem normalis?
Egy tarskereso honlapon keresztul ismertem meg a paromat. Azonnal beleszerettem es tudom, hogy o is szeret engem. Latom rajta es megbizom benne. Szinte egyutt is elunk, annyit vagyunk egyutt; egymastol mindossze tiz percnyi setara lakunk. Kozos jovot tervezunk, csaladot, gyerekeket, egy normalis, atlagos eletet.
Viszont nagyon zavar, hogy volt ex-baratok, korabbi udvarlok, olyanok, akikkel randizott is korabban, kalandok es olyan is, akivel le is fekudt stb. szoktak neha rairni neten (facebook-skype). Nem sokat, par sort (legalabbis ennyirol tudok, de nem hiszem, hogy titkolna). "Boldog Karacsonyt, hogy vagy-koszjol" stb.
A skype ismerosei kozott legalabb 20 olyan pasi van, aki ossze akart jonni vele, face-n vannak ex-pasik az ismerosei kozott.
Ketszer-haromszor probaltam vele megbeszelni, hogy nekem nagyon rosszul esik es bant, hogy azoknak irogat, akik meg akartak dugni (bocs a kifejezesert, nincs jobb szo). Sajnos mindig osszevesztunk es nekem kell hulyenek ereznem magam, hogy rosszul esik, ha rair-visszair azoknak a gyokereknek, akik csak ki akartak hasznalni. A baratnom indoka az, hogy nem akar bunko lenni.
Nem azt szeretnem, hogy ne legyenek ferfi baratai, ismerosei, csak azoktol esnek rosszul uzenetek (plane, ha valaszol is) akik a not latjak-lattak benne. Erre mindig azt kapom meg, hogy betegesen feltekeny vagyok es miert bantom ot. (?) Pedig eszerveket hozok fel, es szepen kerek, magyarazok (nagyon turelmes ember vagyok).
Szerintem az lenne a normalis, ha megismerkedem es megszeretek valakit, akkor nem tartom a kapcsolatot exekkel, regi udvarlokkal, kalandokkal, nem? En legalabbis igy teszek, mert tekintettel vagyok a paromra es az erzeseire.
9: Pontosan. De persze ez lehet nem rajta, hanem a volt partneren múló ok is, hogy nincsenek jóban, mert az illető partner fordított hátat.
Vagy lehet a válás oka olyasmi jellemhiba is, ami érzelmi konfliktushelyzetben megmutatkozik, és emberileg megbukik az illető a szemedben, és ez lehet olyan dolog is, aminél előnyösebb a távolságtartás önvédelemből.
De nekem pl. hamis képet mondott a legutolsó ex arról, hogyan bánik az exeivel!...:-O
Mint kiderült, nem úgy volt semmi sem, ahogy mesélte!
11: Sajnos még nem jöttél rá arra, hogy az, hogy hogyan érzel valamivel kapcsolatban, egyáltalán nem azon múlik, hogy a másik hogyan tesz.
A párod sajnos nem tud úgy szeretni Téged, ahogyan az anyukádnak kellett volna akkor, amikor 0, meg 3, meg 17 éves voltál... innen erednek azok a hiányérzetek... azokat párkapcsolat nem tudja begyógyítani, mert ha rááll a barátnőd erre a funkcióra, akkor a pótmamád lesz érzelmileg, és akkor meg megintcsak nincsen párkapcsolatod.... Értesz?
Ezért az egyetlen megoldás, hogy meg kell szerezd Magadnak - most már felnőtt vagy -, amit nem kaptál meg a szüleidtől. Szerencsére ez megoldható. :))
15: Nem előbbre, hanem azonos szintre.
Pl. mert egy emberi lény az az illető, akinek jelenlegi párja és exe is van, érzi a másikat, nem nulla az empátiája és a másik (akár vadidegen emberek) iránti szeretete és embersége?...
Enélkül igencsak alkalmatlan bármiféle szerelmi kapcsolatra, ami olyan képességeket igényel, amik jóval meghaladják a minden embertárs iránti alap szeretetet...
"En akarmit, barmit megteszek azert, hogy a parom jol erezze magat; barmi, ami zavarja, azonnal valtoztatok rajta"
Jó nagy sumák vagy, itt adod a hősszerelmest, aztán meg belekeveredsz a saját szavaidba.
Azt mondod, bármit változtatsz, amit zavarja őt. Nyilván zavarja, hogy ok nélkül balhézol. Miért nem változtatsz ezen? Mert csak olyan dolgokon változtatsz, ami nem esik nehezedre.
nem vagyok sumak, mert nem balhezom. szerinted ha valami szarul esik a masiktol, es nem beszeled meg, nem emlited neki, akkor mi ertelme egy kapcsolatnak? a kommunikacio szerintem az alapja, hogy kimutassuk a boldogsagot eppugy, mint azt, ha valaki rosszul erzi magat valami miatt.
en beszelni szoktam, balhezni a piacon meg a kocsmaban szoktak. itt meg kikertem nehany ember velemenyet.
Már bocs, de azon valaki elgondolkodott már, hogy ha megtalálom a párom, boldog vagyok vele, minden oké, akkor mit keresek még mindig a társkeresőn? Szerintem az lenne az alap, hogy azonnal törlöm magam, nem?
Nekem ebből az jön le, hogy ha talál jobbat, lecserél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!