Normalis, ha valaki komoly kapcsolatban el, hazassagot tervez es a parja tartja a kapcsolatot regi udvarloival?
Vajon csak nagyon feltekeny vagyok, vagy ez a szitu nem normalis?
Egy tarskereso honlapon keresztul ismertem meg a paromat. Azonnal beleszerettem es tudom, hogy o is szeret engem. Latom rajta es megbizom benne. Szinte egyutt is elunk, annyit vagyunk egyutt; egymastol mindossze tiz percnyi setara lakunk. Kozos jovot tervezunk, csaladot, gyerekeket, egy normalis, atlagos eletet.
Viszont nagyon zavar, hogy volt ex-baratok, korabbi udvarlok, olyanok, akikkel randizott is korabban, kalandok es olyan is, akivel le is fekudt stb. szoktak neha rairni neten (facebook-skype). Nem sokat, par sort (legalabbis ennyirol tudok, de nem hiszem, hogy titkolna). "Boldog Karacsonyt, hogy vagy-koszjol" stb.
A skype ismerosei kozott legalabb 20 olyan pasi van, aki ossze akart jonni vele, face-n vannak ex-pasik az ismerosei kozott.
Ketszer-haromszor probaltam vele megbeszelni, hogy nekem nagyon rosszul esik es bant, hogy azoknak irogat, akik meg akartak dugni (bocs a kifejezesert, nincs jobb szo). Sajnos mindig osszevesztunk es nekem kell hulyenek ereznem magam, hogy rosszul esik, ha rair-visszair azoknak a gyokereknek, akik csak ki akartak hasznalni. A baratnom indoka az, hogy nem akar bunko lenni.
Nem azt szeretnem, hogy ne legyenek ferfi baratai, ismerosei, csak azoktol esnek rosszul uzenetek (plane, ha valaszol is) akik a not latjak-lattak benne. Erre mindig azt kapom meg, hogy betegesen feltekeny vagyok es miert bantom ot. (?) Pedig eszerveket hozok fel, es szepen kerek, magyarazok (nagyon turelmes ember vagyok).
Szerintem az lenne a normalis, ha megismerkedem es megszeretek valakit, akkor nem tartom a kapcsolatot exekkel, regi udvarlokkal, kalandokkal, nem? En legalabbis igy teszek, mert tekintettel vagyok a paromra es az erzeseire.
hogy mit ereznek, ha az exem, akivel joban vagyok ramirna, hogy nem szeretne velem tartani a kapcsolatot? Te jo eg, normalis erzeseket: az exem az az exem, egyreszt orulok, hogy talalt egy olyan valakit, akiert erdemes nekem ezt megirni masreszt ha az exem barmilyen erzest kivaltana belolem akkor nem lenne az exem.
Egyebkent van olyan exem, akivel eddig tartottam a kapcsolatot (5 es fel evig voltam egyutt azzal a lannyal) de bennem volt annyi, hogy nem irok neki mert tudom-sejtem, hogy a baratnom feltekeny lenne vagy nem ertene. Pedig elotte joban voltunk. Ki a fenet erdekel, hogy mit gondol egy volt baratno? Azzal kell foglalkoznunk, aki szeret, nem pedig azzal, aki valaha szeretett.
te mit ereznel, ha a szerelmed olyanoknak irogatna, akiket tarskeresokon ismert meg?
Téged is ott ismert meg nem?:D Akkor mi is a problémád?
Szerintem kicsit tulzotta féltkenységed...
Én is tartom a kapcsolatot ilyen szinten, sőt "az exszel" akivel a férjem előtt voltam olyan szinten, hogy a fejem is ismeri, az esküvőnkön is ott volt.
Nem váltam el haragal, csak egy extől, vele össze szoktam néha futnu, de nem önszntamból, nem zavar, de a társaságát nem keresném. Viszont gimis osztálytárs volt, így mivel évente szervezük összejövetelt az osztálytársakkal, így ő is ott van..
Tehát neked kell ismerned a párodat, szerintem nincs abban semmi, ha 1-2 udvariassagi frázis erejéig mindenkivel, tartja a kapcsokatot.
Erdekes eredmenyek szulettek.
Nagyon elkanyarodtunk az exek fele, holott az zavar a legkevesbe. Hiszen ha mar volt egy kapcsolat es veget ert, akkor,valamilyen szinten kiforrt tehat nincs mire feltrkenynek lenni. Sokan itt azt hiszik, a mult zavarhat, pedig nem. En azt nem ertem es nem fogom soha, hogy azokkal minek tartani a kapcsolatot, akivel csak randin volt, de nem jottek ossze. Vagy azzal, akivel egy alkalmi szexen kivul nem volt semmi komoly.
Az mondom meg egyszer, nem izgat, ha azzal tartja a kapcsolatot, akivel x evig egyutt volt es nem valtak el haraggal. Azt nem ertem, minek az egykori idegeneknek irogatni? Erre csak azt a valaszt kapom, hogy nem akar bunko lenni. Uhum, de miert fontosabb egy idegen lelki bekeje, mint a parome?
Kedves 4-es!
Arra nem gondolsz, hogy a szűz lányokat előbb-utóbb érdekelni fogja, hogy milyen egy másik farok? Ugye nem gondolod komolyan, hogy a 23 éveddel és a roppant sok tapasztalatoddal tartósan mindent meg fogsz adni egy olyan lánynak, aki nem volt rajtad kívül mással?
Én nem tartom a kapcsolatot egyik exemmel sem, de azért ha találkozok velük, vagy írnak, akkor válaszolok (kivéve azt akivel nyomós okkal nem állok szóba semmilyen szinten). De szerintem az engem minősítene, ha egyikkel sem állnék szóba, merthogy nekem kapcsolatom van...
Kérdező! Egy kicsit túlzás a hozzáállásod, mert ez oda fog vezetni, hogy semmilyen hímneművel nem állhat majd szóba a barátnőd, mert szerinted mindenki meg akarja d.gni. Ami lehet, hogy igaz is, de ha ennyire nem bízol benne, akkor nem sok jövője van ennek a kapcsolatnak.
Nem lelki béke... De a párom sosem tudna arra rávenni, hogy bunkó legyek..
Ha írnak arra reagálok..ha olyan személyek, akiket írtál, akkor csak tövid tömör válasszal.
Ha valaha a párom azt várná, h bunkó legyek, akkor még az is lehet,mhogy kioktatnám, hogy vegye észre magát, és dühítene, hogy ilyenen problémázik, és azért lehet hogy csak azért is csinálnám mert nem fog korlátozni...
És nagyon sajnálnám, hogy emiatt nincs lelki békéje...tanulja meg,mhogy önalló ember vagyok önállő döntésekkel. Min férfi csak ő létezik, de más emberek is vannak az életemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!