Középsulisok akiknek szalagavatójuk lesz/volt. Ti mért nem táncoltok/táncoltatok rajta? Szüleitek mit szóltak hozzá?
Figyelt kérdés
11-es lány vagyok és nem szeretnék táncolni,mert úgy érzem felesleges felhajtás,pénzkidobás.Nem szeretem az osztályom sem,nem sok emberrel jövök ki és persze próbákon egy légtérbe kéne lennem velük,amit nem igazán szeretnék.Megmondtam anyukámnak,hogy nem fogok táncolni,de teljesen kiakadt.Persze ezt úgy is én fogom eldönteni.Nálatok hogy fogadták a szülők?Ti mért nem táncoltatok/táncoltok?2014. jan. 5. 21:29
32/32 anonim válasza:
Én táncoltam. Azért döntöttem így, mert örültem, hogy végre lehet rajtam egy szép, "hercegnős" ruha, meg mert az osztálytáncunk baromi vicces volt. Mindenesetre visszanézve lehet, jobban jártam volna, ha nem táncolok, mert a negatívumok sajnos lenyomták a pozitívumokat. Szar helyen voltunk (mi fizettük a kemény osztálypénzeket, hogy az előttünk levő évfolyamok a Sportcsarnokban szalagavatózhassanak, minket meg beraktak vmi közeli suli putri tornatermébe), kevés ember fért be, túl sok időt elvitt a gyakorlás, rossz minőségű ruhákat kaptunk és nem is azt, amit kértünk. Végül a keringős ruhámban csinos voltam, azt leszámítva, hogy az évfolyamon hangadó 70A-s mellméretű csajok miatt pánt nélküli volt a ruhánk, és effektíve a legjobb minőségű pánt nélküli melltartó sem tartotta meg rendesen a mellem, és minimálisan lógott. Sajnos képeken is látszik (de a többi része jól állt). Ja meg jött egy csomó előre be nem jelentett pluszköltség... Plusz én sem voltam benne az osztály keménymagjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!