Középsulisok akiknek szalagavatójuk lesz/volt. Ti mért nem táncoltok/táncoltatok rajta? Szüleitek mit szóltak hozzá?
Nálam anyum egy ideig győzködött,hogy táncoljak,hisz egyszer adatik meg ez a lehetőség(jobb esetben).
Azért nem táncoltam,mert a párommal,aki lány,nem táncolhatok,mással meg nem is akarnék.
Én is csak az osztálytáncon táncoltam. Az kötelező volt, de végül nem is bántam meg. Kiderült, hogy fantasztikus a ritmusérzékem, és a koreográfiát is hamar megtanultam. Attól féltem, hogy majd élesben leblokkolok, mert amúgy nagyon szorongó vagyok, de sokkal szabadabbnak éreztem magam akkor, mint a négy év alatt bármikor.
Viszont nem keringőztem. Nem volt senkim, "csak" úgy meg senkivel nem akartam táncolni. Valahogy ez túl meghitt ahhoz :)
tudom, hogy nem az én véleményemre vagy kíváncsi, és lehet, hogy le is fognak pontozni, de akkor is elmondom :D
szerintem az utolsó évben a szalagavató az egyik izgalmas dolog, ami veled történhet, utolsó év, utolsó nagy kalandok, próbák, meg van a maga kis hangulata, butaság lenne kihagyni :)
Nem volt kedvem. Nem tudok táncolni, úgy érzem, csak hülyét csinálok magamból a buta mozgásommal.
Nem is nagyon vonz, hogy megtanuljak.
Csak a szalagtűzésen vettem részt, a szüleim elfogadták.
Én táncoltam anno, de nem volt nagy kaland.
Elég béna pár jutott, és én sem vagyok egy balerina… szóval a próbák nem voltak valami jók. Aztán a jelmezes próbán letapostam a szoknya alját, végig leszakadt az egész… A szalagavatón már annyira elegem volt – az egész nap egy nagy rohanásra sikeredett -, alig vártam, hogy vége legyen. Ok. biztosan van, akinek ez élete nagy kalandja…., de nekem sajna nem jött össze.
A mi osztályközösségünk nem volt a legjobb, de szerintem a táncot egész jól összehoztuk. Persze voltak akik, nem akartak, őket tiszteletben tartottuk. Volt egy csaj, aki még a tablón se akart rajta lenni, na azt egy kicsit erősnek tartottuk, de rábeszéltük.
Keringő nálunk nem volt, csak palotás, de csak a "kiváltságosok" táncolhatták :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!