Középsulisok akiknek szalagavatójuk lesz/volt. Ti mért nem táncoltok/táncoltatok rajta? Szüleitek mit szóltak hozzá?
Azért nem akarsz táncolni, mert rossz az osztályközösség.:) Én iszonyatosan imádtam mindenkit az egész iskolában, így hatalmas élmény volt, nálunk egy lány kivételével mindenki táncolt. Hatalmas fun volt együtt eljárogatni szalonokba, ruhát próbálni, előtte egymásnak sminkelni, hajat csinálni, aztán kiállni és meghajolni, ráadásul borzalmasan büszkék voltak rám a szüleim. Pedig mi sem vagyunk annyira lányos lányok, de ez egyszerűen kell..:Dd mai napig hatalmas örömmel tölt el visszanézni a videókat, ráadásul a próbák is mindig fantasztikusak voltak, ha jófej a párod, akkor poén az egész, rengeteget lehet hülyülni.
Szóval ha nem szereted az embereket körülötted, akkor igazából tényleg nincs értelme.
Utolsó előttinél a pont. Szerettem én is a középsulis éveket, ezért a szalagavató is nagy élmény volt :)
2-es, téged viszont nem értelek, miért olyan katasztrófa, hogy nem a barátnőddel táncoltál? Nem vele táncoltam én sem, de kibírtam, meg ő is. A rendezvényen magán persze ott volt.
Én is szerettem a középsulit, de a szalagavató nem volt nagy durranás. Csak osztálytáncon táncoltam, keringőn nem, és annyira a plafonon voltam, mert az összes hülye pitsa, akik négy év alatt egy "szia"-t nem löktek oda, ott faggattak, hogy miért nem táncolok.
Úgy meg szerintem semmi értelme a keringőnek, hogy mindenki hozza sulin kívülről a pasiját, csaját, mert az meg már nem az osztályközösségről szól.
Én táncoltam, bár megértem azt is, aki nem akar. A szalagavató végére már a hátam közepére kívántam az egészet. Egy estére (ami nem is saját döntés, mint az esküvő) rengeteg pénzt elkölt az ember (ráadásul én a zsebpénzemből, mert akkor a család elég szarul állt anyagilag, és nem akartam még pluszköltséget okozni)... a keringőruha nem állt 100%-osan jól, mert nagyok és lógóak voltak a melleim sajnos, de az évfolyamon a hangadó deszka p.csák leordítottak mindenkit, hogy ők márpedig pánt nélkülit akarnak... hát kb. amilyen vegyes fazont hoztak a kölcsönzősök, egy pántos sem tűnt volna ki közülük, de mindegy. Ráadásul hétvégenként meg órák után hétközben kellett gyakorolni... mindenki sík ideg volt, minden apróságon vitatkozott vagy az osztály, vagy az évfolyamosztályok, vagy mi és a tanárok... áááááá...
Nem bántam meg, nem azt mondom. Tulajdonképpen a magam részéről, még ha nem is voltam benn a kemény magban, de úgy éreztem, jó, hogy van egy újabb közös élmény az osztállyal. Meg azért örültem, hogy egyszer végre fel tudok venni egy szép ruhát, akkor is, ha nem éppen a legjobb. Bálban életemben nem voltam, de még egy szép picit elegánsabb nyári ruhám sem volt, mert ami kevés pénzünk volt, abból praktikus cuccokat vettem / vettek nekem a szüleim, amiket tényleg nap mint nap tudtam hordani. (akkor még nem volt ekkora turiőrület :D)
Az n esetem kicsit "speciális", mert érettségi után ipari szakiskolába iratkoztam be, tehát most ismét ballgagok, és ismét lesz szalagavatóm is.
Annak idején táncoltam, eszméletlen jó volt, hercegnőnek éreztem magam, semmi pénzért nem hagytam volna ki. A barátommal táncoltam, mert nem volt elég fiú, külsőst kellett hívni.
Most nem nagyon izgat az egész, nem táncolok, essek túl rajta, oszt' ennyi. A barátommal együtt végzünk, de ő sem akart táncolni (a kedvéért belementem volna), mert ő meg pont az enyémen táncolt anno.
Nem gondolom, hogy kidobott pénz, HA vágysz rá, hogy táncolj, szívesen jársz próbákra, élvezed az egészet. De nálad nem ez áll fenn sajnos, úgyhogy tényleg jobb, ha nem táncolsz. Lehet persze, hogy utólag örülnél neki, de ha idegesen mennél próbákra, a pokolba kívánnád az egészet, akkor hagy a fenébe. Majd megbékél anyukád is.
Nekem most volt novemberben a szalagavatóm.
Itt vidéken, ahol én lakok már az általános iskolákban is vannak keringők( nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget), na nekem azt marhára elrontották. Emiatt a rossz élmény miatt sem volt túl sok kedvem, meg most anyagilag sem álltunk úgy , hogy tízezreket dobáljuk ki az ablakon . Nem bántam meg, az ember még élvezni se tudja, annyira izgul amikor a színpadra lép, hogy el ne rontson vmit. A szüleim eleinte nem hitték el, hogy nem fogok, de végül semmi baj nem lett belőle, elfogadták, hogy nem szeretnék. Egyébként az osztálytáncon részt vettem, az nagyon jó volt!:)
ne hagyd ki :)
én is olyan emberekkel voltam együtt ruhát próbálni, akiket ki nem állhatok, és a vége tök jó lett, a próbák pedig tényleg fenomenálisak, és a ruha... <3
bár csak még középiskolába járhatnék :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!