Mennyibe fog kerülni egy orvosnak készülő gyermek kiiskoláztatása?
Figyelt kérdés
Kezdve a középiskolától az utolsó egyetemi diplomáig?2009. nov. 28. 17:15
21/43 anonim válasza:
Kedves utolsó! Te sem ismered az új rendszert. PONTOK ALAPJÁN VESZNEK FEL! Nem nézik a neveket. Kiadják, hogy orvosi egyetemre, 420 ponttól lehet bejutni, így ha akarnák sem tudnák kiválogatni ki mehet oda és ki nem. Jó nyilván az alacsonyabb pontszámúakat nem veszik fel, de ez rajta múlik, az érettségijén és az eredményein, nem számít honnan jött.
22/43 anonim válasza:
Hivatalosan valóban nincs.
Nade nem csak a papírforma létezik.
Hidd el akárkiből nem lehet orvos...
23/43 anonim válasza:
Nem hiszem el. Butaságokat írsz, halvány fogalmad sincs a rendszerről.
24/43 anonim válasza:
Ez nem hivatal vagy nem hivatal. Én egyetemre járok, tudom hogy működik, szóval ne mondd már, hogy megnézik ki kicsoda. Soha nem nézték.... Úgy nem bírom, amikor okoskodnak valamiről amiről fogalmuk sincs...
25/43 anonim válasza:
A rendszerről?
:D
Ugyanaz minta politika!!!!
Nyomják a nagy demokráciát mega liberális dumát, közben meg kapitalista terror van!!!
Ez a Rendszer!!!!
A pénz a név kötelez!!!
26/43 anonim válasza:
Utolsó...jobb is ha nem mondok semmit, mert halvány fogalmad sincs. Olvass utána a felvételi rendszernek. Még a nevedet sem nézik meg...
27/43 anonim válasza:
Nem tudom mi olyan nehéz ezen. Megírod az érettségit van egy központi javító kód, az alapján elérsz valahány pontot. Ha elérted a felvételi ponthatárt, akkor felvesznek, ha nem akkor nem. Kész. Hol lehetne itt mérlegelni?
28/43 anonim válasza:
És hozzáteszem, hogy a pontokat nem az egyetem osztja, hanem a tanulmányi eredményedből számítják ki még középiskolás korodban...ergo még így sem válogat. Jobb lenne, ha olyan írna ilyen témában, aki ért hozzá...
29/43 anonim válasza:
Egyetem és egyetem között is van különbség...
A vidéki egyetemek kevésbé elismertek mint a Budapestiek...
Ott az egyetemi rangsor!
Pl joghallgató lehetsz vidéken is meg pesten is, mégis aki pesten végzett lesz elismertebb!
30/43 anonim válasza:
Egyetem és egyetem között van különbség, de a felvételi rendszere mindnek ugyanaz. Egyes egyetemekre nehezebb bejutni, mint a másikra, de ez sem azért, mert te mittudomén hol írtad az érettségit, ugyanazon elv alapján vesznek fel. Másrészről, vannak egyetemek, amik elismertebbek a budapesti egyetemeknél..erről meg ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!