Mennyibe fog kerülni egy orvosnak készülő gyermek kiiskoláztatása?
ma 17:50 ok ebben igazad van az éveket nem tdutam pontosan viszont abban biztos vagyok hogy mint kezdő orvos is betársulhat egy magánrendelő nyitásba mégha nem is ő a tulajdonos, vagy alkalmazott lehet és azért az sem kis pénz!
Meg lehet nézni egy Állatorvost vagy egy nőgyógyászt, fogorvost, plasztikai sebészt stb.
Mind orvos: A ranglista legaljána körzeti orvos van, na az mindenhez ért de valójában semmihez..
Figyelj, van az általános iskola, a középiskola és a felsőfokú iskola.
Középiskola a gimnázium, a szakközépiskola
felsőfokú a főiskola és az egyetem.
Egyébként olyan én ismerek olyat aki estin érettségizett és már orvos.
Hát nem tom én szakközépben érettségiztem és a bizonyítványomban az van hogy szakközépiskolai érettségi bizonyítvány..
Gondolom a gimnáziumiba nem ezt írják..
Igen, de az elbírálásnál amikro felévezsik az embert az orvosira azért megnézik azt hogy abba a60 vagy nem tom énb hány állami támogatásos keretlétszámba kit vesznek fel Kis Pistát a nevenincs szakközépiskolából vagy Nagy Árpádot a Kéttannyelvű speciális gimnáziumból!
És azért nem mindegy hogy mennyiből végzed el az orvosit 5 vagy 10 millából.. A kérdés is ez volt!!
Mennyibe fog kerülni!!
Eleve ezekben a berkekben számít a név hiszen a bizalom alapja!
Ha dönteni kell ti sem az Sztk-s hentes keze alá mentek egy műtét esetén, hacsak nem futja jobbra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!