Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyibe fog kerülni egy...

Mennyibe fog kerülni egy orvosnak készülő gyermek kiiskoláztatása?

Figyelt kérdés
Kezdve a középiskolától az utolsó egyetemi diplomáig?
2009. nov. 28. 17:15
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
54%

ma 17:50 ok ebben igazad van az éveket nem tdutam pontosan viszont abban biztos vagyok hogy mint kezdő orvos is betársulhat egy magánrendelő nyitásba mégha nem is ő a tulajdonos, vagy alkalmazott lehet és azért az sem kis pénz!

Meg lehet nézni egy Állatorvost vagy egy nőgyógyászt, fogorvost, plasztikai sebészt stb.

Mind orvos: A ranglista legaljána körzeti orvos van, na az mindenhez ért de valójában semmihez..

2009. nov. 28. 17:54
 12/43 anonim ***** válasza:
93%

Figyelj, van az általános iskola, a középiskola és a felsőfokú iskola.

Középiskola a gimnázium, a szakközépiskola

felsőfokú a főiskola és az egyetem.

Egyébként olyan én ismerek olyat aki estin érettségizett és már orvos.

2009. nov. 28. 17:55
 13/43 anonim ***** válasza:
88%
17:50 a középiskola ugyanolyan érettségit ad mint a gimnázium. Lehet ha gimiben többet megtanítanaka diákoknak,de az érettségi tök egyforma mindenhol,teljesen mindegy h hol irják
2009. nov. 28. 17:55
 14/43 anonim ***** válasza:
88%
Ne okoskodjatok már. A szakközépiskolát magában foglalja a középiskola. Ergo létezik általános iskola (első osztálytól nyolcadik osztályig), létezik középiskola (ez lehet bármi, amibe a gyerek általános iskola után megy) és van a felsőoktatás (ami érettségi köteles). Aki nem tudja mit jelent a középiskola...hát...
2009. nov. 28. 17:58
 15/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tom én szakközépben érettségiztem és a bizonyítványomban az van hogy szakközépiskolai érettségi bizonyítvány..

Gondolom a gimnáziumiba nem ezt írják..

2009. nov. 28. 17:58
 16/43 anonim ***** válasza:
92%
Ezt írták bele, de ugyanolyan értékű. Felvételinél nem számít, hol érettségiztél, csak az érettségiből kiszámított pontjaid. Lehet oda bármi írva, csak a pontok számítanak. (Hidd el tudom, most vagyok másodéves hallgató)
2009. nov. 28. 17:59
 17/43 anonim ***** válasza:
90%
Mivel egységes érettségi rendszer van ugyanaz az érettségi minden középiskolában. A gimnáziumban és a szakközépben is.
2009. nov. 28. 17:59
 18/43 anonim ***** válasza:
36%

Igen, de az elbírálásnál amikro felévezsik az embert az orvosira azért megnézik azt hogy abba a60 vagy nem tom énb hány állami támogatásos keretlétszámba kit vesznek fel Kis Pistát a nevenincs szakközépiskolából vagy Nagy Árpádot a Kéttannyelvű speciális gimnáziumból!

És azért nem mindegy hogy mennyiből végzed el az orvosit 5 vagy 10 millából.. A kérdés is ez volt!!

Mennyibe fog kerülni!!

2009. nov. 28. 18:02
 19/43 anonim ***** válasza:
40%

Eleve ezekben a berkekben számít a név hiszen a bizalom alapja!

Ha dönteni kell ti sem az Sztk-s hentes keze alá mentek egy műtét esetén, hacsak nem futja jobbra..

2009. nov. 28. 18:05
 20/43 anonim ***** válasza:
93%
Jaj, ne terjessz már itt olyat ami nem igaz. Nem nézik meg hogy honnan jött, mert csak a pontszám számít. Teljesen mindegy, hogy milyen iskolában szerezte meg. Az egyetemnek nincs válogatási joga.
2009. nov. 28. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!