Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? 21 éves...

Ti mit tennétek? 21 éves vagyok, és albérletbe szeretnék költözni. Csak rezsit kellene fizetni, a szüleim viszont lelki terrort használnak ellenem, hogy visszatartsanak az elköltözéstől.

Figyelt kérdés

Dióhéjban: lány vagyok, és egy régről ismert fiú barátomhoz akarok költözni. Nem akarok tőle semmit, és ő sem tőlem. Megbízható, de a szüleim nem ismerik őt, és azt hajtogatják, hogy biztos "más szolgáltatásokat" vár majd tőlem. Nagyon elkeserít, hogy nem bíznak bennem, ilyen dolgot gondolnak egy barátomról és olyan téveszméik vannak, hogy elrabolnak majd engem, és eladnak prostituáltnak.

Egyetem mellett dolgoznék, és úgy fizetném a havi kb. 20 000 összeget (plusz felmerülő költségek). Már régóta tervezgetem az elköltözést, mert nyomasztónak érzem a szülői házat, és a magam lábára szeretnék végre állni, magamról gondoskodni. Ennél jobb lehetőségre nem is igen számíthattam.

Félek, hogy a lelki terror miatt soha nem leszek majd képes elköltözni. Ki mit tenne ebben a helyzetben? Segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve.

2013. dec. 30. 18:46
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Jól fizető munkám már biztosítva van, a pénz nem gond.
2013. dec. 30. 18:55
 12/29 A kérdező kommentje:

a 18:50-esnek válaszoltam

Köszönöm a válaszokat, további véleményeket várok.

2013. dec. 30. 18:56
 13/29 anonim ***** válasza:
95%

"Kedves utolsó: Te mit tennél, ha azt mondogatnák neked, hogy az anyukád felakasztja magát, ha elmész, meg hogy jól van, menjél, hagyd őket megdögleni? "

Vegyek kotelet, vagy van itthon? Ennyi.

Nem kell mindent elhinni, amit mondanak. Ha igy allsz hozza, sosem lesz onallo eletet. Majd meg 50 eves venlanykent is ott logsz a nyakukon????

2013. dec. 30. 18:56
 14/29 A kérdező kommentje:
Ha bemutatnám a leendő lakótársamat, félek, hogy az apám megveretné. Sajnos ennek nem elhanyagolható a valószínűsége.
2013. dec. 30. 19:01
 15/29 anonim ***** válasza:
40%

Én megértelek téged is meg anyukádékatis.

Te már felnőtt nő vagy,azt csinálsz amit akarsz. Anyukádéknak viszont te mindig az ő pici lányuk leszel akit mindig félteni fognak.

Az más ám ha mondjuk a barátoddal(akit ők is kedvelnek) költöznél külön.

Vagy ha ennyire gáz a helyzet egy lánnyal mint albérlőtárssal nem tudnál albérletbe menni?

2013. dec. 30. 19:02
 16/29 anonim ***** válasza:
45%
Milyen az a jól fizető munka? Milyen végzettséged van, hogy nem gond a pénz? Ha olyan jól fizető, akkor fizess albérletet és akkor a szüleid is megnyugszanak.
2013. dec. 30. 19:02
 17/29 anonim ***** válasza:
69%

Tudod az ilyen érzelmi zsarolás hogy felakasztom magam etc.. csak üres fecsegés..

Egyszerűen nem foglalkoznék vele.

Tudod hányszor mondták nekem is??? nekem ennél cifrábbakat is mondtak, de én 18 évesen mégis leléptem. Amikor kiléptem az ajtón, anyám elém állt és azt mondta, hogy holnap az én lelkemen fog száradni a halála, mert felvágja az ereit. Én erre csak annyit mondtam, hogy

- fiatal vagy még a halálhoz.. Majd holnap telefonálok. Majd elmentem.

Ennek már lassan 20 éve. Még mindig él az anyám, de már letett arról hogy érzelmileg fenyegessen..

Ezért is írtam, hogy ha téged bármiféle érzelmi zsarolással otthon lehet tartani, akkor jobb ha otthon is maradsz. Az ilyen naivákat hihetetlenül könnyű irányítani, becsapni..

2013. dec. 30. 19:03
 18/29 anonim ***** válasza:
62%
Miért veretné meg?
2013. dec. 30. 19:03
 19/29 A kérdező kommentje:
Még nem végeztem az egyetemen, de szakmaközeli helyen dolgozom. Mivel egyszerre csinálnám az egyetemet és a hál'istennek rugalmasan beosztható munkámat, ezért nyilván nem tudnék napi 8 órákat dolgozni, de a konkrét helyre kitelne a fizetésemből.
2013. dec. 30. 19:09
 20/29 A kérdező kommentje:
Mert olyan kedve van.
2013. dec. 30. 19:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!