Miért nem tudok tartós barátságokat kialakítani senkivel?
Van párom 3 és fél éve, ő az állandó személy az életemben, és vannak visszatérő szereplők. Volt a koliban egy barátnőm, akivel mindent meg tudtam beszélni, de ballagás óta nem keres, két hete az emailemre sem válaszol. A fősulin is van egy csaj, akivel viszonylag jóba vagyok, de csak iskolán belül, azon kívül semmit nem tudok róla, szinte nem is beszélünk ilyesmiről. Eddig akárkivel próbáltam barátkozni mind távolság tartó volt.
A fiúkkal jól kijövök, de velük nem lehet megbeszélni a dolgokat, velük csak hülyéskedni lehet. Egyedül párommal tudok beszélgetni bármiről, de ha vele vannak gondok, akkor nincs senki, akivel meg tudom beszélni.
Rajta kívül egyedül vagyok, mint a kisujjam. Miért? Mit rontok el?
Eszembe jutott valami.
Tegyünk egy próbát. Én vállalom, hogy beszélgetek veled 1 órát. Utána elmondom a véleményemet rólad.
Ha lesz még jelentkező akkor más is elmondhatja.
Pasiból vagyok, 41 éves , párkapcsolatban.
Az utolsó kommented bizonyítja, hogy mennyire hárítod a barátszerző lehetőségeket. Úgy nem lehet, hogy ha lép valaki egyet feléd, akkor te hátrálsz! És igen, ilyenkor benne van az a lehetőség is, hogy nem sikerül, nem lesz szimpatikus a másik. De máshogy nem megy.
Bele kell vágni, fel kell vállalni az adódó alkalmakat, különben marad a siránkozás.
Gondolom barátnőt szeretnél s nem férfi barátod, s ezért hezitálsz?
Fiú barátom nekem is van, de lány egy sem. Nagyon érzékeny vagyok, s én sem nyílok meg egyhamar. Van hogy hónapok múlva. Nem azért mert bántani akarok valakit is, hanem azért mert bizalmatlan, megfigyelő.
14.08-as hölgynek..
Hééé, nem ér lecsapni a kezemről a kérdező hölgyet !!! :))))
De ha szépen kéred átengedem neked az 1 órás barátkozós estét. Milyen klassz lenne, ha pont itt találnátok egymásra.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!