Nincs senkim és semmim, elfogy az összes tartalékom. Most mihez kezdjek?
nagyon rosszul állunk anyagilag,sajnos már ott tartunk,hogy pár nap és kenyérre sem lesz. a szüleim meghaltak,tőlük segítséget már akarva sem kérhetek.van egy nővérem nem is beszél velem,hiába keresem nem válaszol semmire.
a nagymamám meg mindig csak a bátyáméknak segít,csak mert a bátyám olyan mint az apánk.kiköpött ugyan az.ráadásnak a bátyám sosem tudja visszaadni azt amit elkér mamámtól.én meg ha kérnék mamámtól 1-2 ezer ft-ot,hogy az utolsó 3-4 napot kihuzzuk valahogy amig megjön a pénzünk,akkor meg az a válasz,hogy nincs hisz tudod mennyit segítek a bátyádnak.
én nem értem.mindenki máson tud segíteni,de rajtam nem.amit apukám után örököltünk volna azt odaadta mamám a lányának(apum testvérének).semmink nem maradt apu után.
a rokonok sem kérdezik meg,hogy mi van velünk,ha évente 1× össze is futunk véletlen valahol akkor köszönés nélkül elfordulnak,mintha észre sem vettek volna minket.
nem értem,hogy lehet ilyen egy "család"!bezzeg ha nekik kell kölcsön én adjak,de vissza nem kapom. :(
fogalmam sincs mit kezdjek.hova lehetne ilyenkor fordulni,ha nincs senkim?
Fordulj az illetékes önkormányzat szociális osztályához. Kérj átmeneti segélyt. Indokold anyagi helyzeteddel.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy.
Első válaszoló okos észosztása ismét.
Internet meg honnan?
Én is ebbe a helyzetbe vagyok, csak épp a munkáltatóm annyira rendes, hogy fizetés emelés helyett web ticket-et ad pluszba. Jobban tudnék örülni ha ajándékutalványt adna, de nem. Ha hűségnyilatkozattal megkötsz valamit nem mondhatod le, vagy majd jön a pereskedés és behajtják. Okos elmélet. Ne fizess és többet fognak behajtani rajtad.
Kedves kérdező:
Ahogy már írták előttem, az önkormányzatnál próbálj meg intézni segélyt. Van olyan lehetőség is közmunkát végzel és azért fizetnek. Ez csak akkor jó, ha a munkád mellett tudod végezni.
szal mamád odaadta másnak az örökségeteket. hát már ott el lett cseszve, hogy hagytátok, mivel ehhez nem lett volna joga. mind1.
tleg az a kérdésem nekem is, hogy mit dolgoztok és mennyiért, és hol laktok?
mamám ugy tudta odaadni,hogy nem ott laktunk amikor apukám meghalt,bele sem tudtam szólni.ha a barátnőm nem hív fel,akkor nem is tudom hogy apu meghalt.fogalmam sincs,hogy mamám mikor mondta volna meg.
segélyt ha kapnék akkor is csak 2-a után.már kérdeztem az önkormányzatot.net onnan van,hogy nem mondhatom vissza,mint egy kedves válaszoló írta is,hűségnyilatkozat mellett nem lehet.
mindkettőnknek volt munkája,én alig pár hete vesztettem el,a párom pedig 2 hónapja.itt ahol mi lakunk sajnos nincs több munkalehetőség,költöznénk,de ugyan hova?!
a munkanélküli elég gyér,bár több mint a semmi,de még mindig fizetem azokat a tartozásokat amit örököltem a szüleim halála után.... :( ezért alig marad valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!