Sógorom nem örül annak, hogy terhes vagyok. Mi köze hozzá?
Apósommal és sógorommal lakunk együtt, kilenc hetes terhes vagyok, aminek sógorom nem örül. Folyton megjegyzéseket tesz a babával kapcsolatban.
Ő lassan 37 éves, iszik, nem dolgozik. Az ilyen ember miért lát meg mást, ahelyett, hogy magával foglalkozna?
Szóval a pasid, az apja és a pasid testvére nem beszéltek sokáig, mert fasírtban voltak, de amint kibékültek ti már oda is cuccoltatok hozzájuk!
Ráadásul úgy 7 hónap múlva lesz még egy plusz fő...
Én sem örülnék, hogy a pereputtyostul a nyakamra költöznek!
Jelentettem a kérdést, hiszen nyilvánvalóan kamu....
Ha tévednék: ....inkább nem írok véleményT.. .
Most nem azért, de ennek ki örülne?
Bizonytalanságban éltek így is, ki tudja mikor kell összeszednetek a cuccotokat, Te meg most akarod a babát?
Normális vagy?
Érthető, hogy nem örül neki, nem minden ember van oda a gyerekért. A te szempontod is érthető, de a kettő együtt olyannyira szögesen eltérő, hogy valószínűtlen, hogy dűlőre tudtok jutni.
Szerintem igyekezz elköltözni. Mielőtt a sógor részegen összever és kipüföli belőled a gyereket (ez a legnagyobb jóindulattal és a legkomolyabban mondom, mert ez a típus képes ilyenre. Az önzése elképesztő méreteket tud ölteni. Láttam már ilyet, sajnos.).
Boldog karácsonyt! :)
Kit érdekel hogy minek örül a sógorod vagy minek nem?!Neki csináltátok,ő tartja el?!Ha nem akkor meg mit foglalkozol vele?
Hagyd el a füled mögött azt kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!