Sógorom nem örül annak, hogy terhes vagyok. Mi köze hozzá?
Figyelt kérdés
Apósommal és sógorommal lakunk együtt, kilenc hetes terhes vagyok, aminek sógorom nem örül. Folyton megjegyzéseket tesz a babával kapcsolatban.
Ő lassan 37 éves, iszik, nem dolgozik. Az ilyen ember miért lát meg mást, ahelyett, hogy magával foglalkozna?
2013. dec. 23. 21:10
21/38 anonim válasza:
Ezert kellett a gyerek?????? Remelem ugy dobnak ki titeket, hogy labatok nem eri a foldet.
22/38 anonim válasza:
23/38 A kérdező kommentje:
Nekem nem ezért kell a gyerek! Sőt, amikor terhes lettem a párom nem is tartotta velük a kapcsolatot, csak két hete békültek ki.
2013. dec. 23. 21:36
24/38 anonim válasza:
Ez érdekes. Azt tudja a tulaj, hogy apósod és a sógorod ott lakik és te is ott laksz. De azt nem, hogy a párod is ott lakik? Könnyen lehet, hogy téged fog kitenni a tulajdonos.
25/38 anonim válasza:
Eddig hol eltetek? Miert koltoztetek ide?
26/38 A kérdező kommentje:
Eddig anyáméknál laktunk, de amikor a párom kibékült velük akkor hazaköltözött és én vele mentem. A tulaj azt sem tudja, hogy ott lakom mivel 300 km-re élnek tőlünk.
2013. dec. 23. 21:40
27/38 A kérdező kommentje:
De ez egy hosszú történet.
2013. dec. 23. 21:42
28/38 anonim válasza:
Hogy mertél úgy odaköltözni, hogy a tulaj nem is tudja?
29/38 anonim válasza:
Nem vagy normális úgy kivágnám az egész pereputtyot ahogy van.
30/38 anonim válasza:
Ez hiányzik a világnak, még egy gyerek elbaszott családi és anyagi körülményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!