Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon mérges vagyok a páromra...

Nagyon mérges vagyok a páromra, ti hogy reagálnátok ezt le?

Figyelt kérdés
Muszáj kiírnom magamból a dolgot, mert betelt nálam a pohár és párom nem képes a kommunikációra. Szeretjük egymást, jó pár éve működőképes a dolog köztünk, de most nagyot csalódtam benne.Lényeg, hogy egyik évben az ő szüleinél vagyunk szenteste a másik évben nálunk, idén nálunk töltjük 24-ét. Már jó ideje bevásároltunk, terveztem a sütést-főzést holnapra, nagyon vártam már, hogy hazaérjek a családomhoz és párom is velünk legyen. Ma hazaértünk, apukám szokásához híven eldicsekedett az új házi pálinkáival...én elkezdtem takarítani, és mire behozták a fenyőt a szobába hót részeg volt a párom.. össze vissza dülöngélt díszítés közben, mondtam hogy üljön le, de makacskodott, már beszélni sem bírt normálisan és irritáló volt...mondtam, hogy ne igyon többet, dőljön le, mert már alig áll a lábán. Aztán hebegett ott nekem, hogy mi van ő sosem lehet részeg, még nincs is karácsony, blabla..mondtam, hogy persze hogy lehet, de tudta, hogy fontos nekem ez a 3 nap, amikor itthon lehetek és hogy készültem, vártam... Aztán nemrég rosszul lett, azóta is a mosdóban alszik a wc mellett. Mérgemben azt mondtam neki, hogy ne számítson rám, hogy ezek után vele tartok az ő családjához ünnepelni és ezentúl mindenki külön ünnepeljen, mert én még 1x ezt nem akarom...nekem fontosak az ünnepek és nem igaz, hogy pont most kellett ezt csinálnia, elvette az egésztől a kedvem. Egyébként nektek kellemes ünnepeket :)
2013. dec. 23. 17:50
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, ha a barátom ilyenre inná magát (mivel nem ez az egyetlen alkalom ahogy írta a kérdező), akkor nekem is lenne jogom néha lazítani.. amúgy meg itt arról volt szó, hogy miért karácsonykor, ha nem tudnál esetleg olvasni, nem egy szimpla hétköznapról vagy hétvégéről!
2013. dec. 26. 10:15
 42/43 A kérdező kommentje:
Igen, bevallom, tényleg nem szép látvány, ha egy nő leissza magát,DE! Csakhogy visszatérjek erre, tudni kell, hogy én tini koromban megtanultam mi a mérték (Més most 22 éves fejjel már mésképp állok az italhoz...amint irtam ha
2013. dec. 28. 12:24
 43/43 A kérdező kommentje:
Azért álljunk meg egy szóra, mert itt páran nekem támadtak, mint keselyűk a dögre...na szóval, igen, tényleg nem szép részegnek lenni, DE! mi már jó pár éve egy pár vagyunk és én tinédzser(!!) koromban voltam néha olyan részeg, hogy hánytam és párom hozott haza...na és? az az is én voltam a hibáimmal, hülyeségeimmel együtt. Felnőtt fejjel másképp gondolkodom, nem is birom az italt már, ezért sem szoktam sokat inni, mert érzem hol a határ, spicces szoktam lenni, jókedvű, de mindig tudok magamról és nem hányok stb. Ő meg felnőtt férfi létére rohadtul nem tudja mennyit igyon és ez itt a lényeg, a probléma. A másik dolog meg, hogy nem csak a nő undoritó, ha részeg, hanem a férfi is, nincs különbség. Szóval ennyit akartam hozzáfűzni, köszi a jóindulatot... :)
2013. dec. 28. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!