Jogosan vagyok mérges a páromra?
Ha csak úgy mentek ,hogy nem valami jeles alkalomból te menjél el ,ha férjed meg végzett a tesójánál majd megy utánad .
Nő létemre én is segítséget tartanám a tesómnak elöbbre valónak mint egy családi össze jővetelt : / persze mint írtam nem mindegy ,hogy ez most csak egy laza ebéd vagy valami jeles alaklom /mert akkor más a helyzett : De azt is tudom ,hogy bármilyen segítséget kérnék a húgomtól ,én lennék az első ,és ez forditva is ígaz : Biztos meg van az oka ,hogy miért ma kell betonozni.
nem jogos onzo vagy.
A testverenek kell a segitseg ezt megertheted egy betonozas fontosabb mint egy csaladi osszejovetel nem?
Utálok betonozni, én inkább mennék a családi összejövetelre.
Bár ez attól is függ mi lesz a kaja, pl. ha gomba és ezt az anyós készítette kifejezetten nekem akkor inkább a betonozás.
Hát ki segítsen az öccsének, ha nem ő?
Te meg elmész anyukádhoz a családi összejövetelre.
Nincs ezen mit problémázni.
Én is inkább betonoznék :) nem értem, anyukád rád kíváncsi, miért kell a pasidat minden áron oda cipelni. ha neki jobban esik a betonozás, hát menjen, te meg menj anyukádhoz. Sose értettem ezt. Anyámmal egyedül akarok beszélgetni, a pasim csak zavar. Nem arról akarok vele beszélgetni hogy milyen szépen süt a nap, hanem hogy hogy vagyok valójában, mit tetszik, mi bajom van, és ehhez nem mindig kell a férjem vagy a párom vagy akárki. És anyám sem fogja elmesélni a legbensőbb problémáit ha ott van egy számára idegen hapsi. Rá más tartozik mint ahogy rám is.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!