Szerintetek is jogosan vagyok mérges?
Nem tudom, anno én laktam 3 albiban is, és ott a kisebb háztartási gépeket én vittem.......magyarán még a mikrót is!
A sütő, fridzsider, stb. persze volt a lakásban természetesen, de a porszívó, mikró, takarítószerek egyikben sem.....mindet mi vittük. Egyik lakásban én, másikban a másik lány, harmadikban meg szintén egyik lakótárs.
" Amúgy valószínű veszünk egy seprűt, bár próbálkozom a javítással."
Inkább vegyetek egy újat. Vannak olcsóbbak is, pláne, ha mindenki ad bele pénzt.
A mi főbérlőnk dettó ugyanez. Egy éve három hónapig nem volt mosógépünk, mire végre vett egy használtat, ami persze bedöglött, és a javíttatását is nekünk kellett intézni. Tavaly nyáron meg három hétig nem volt melegvíz, mert tönkrement a kazán, és drága volt neki megcsináltatni.
Nekünk az a trükkünk, hogy ha nem hajlandó kijavíttatni az elromlott dolgokat, és éppen nekünk sincs pénzünk megvenni, megfenyegetjük, hogy mind kiköltözünk. (Ettől nagyon fél, mert nehezen találna új lakókat egy ilyen lerobbant lakásba.) De például a kazánt a saját pénzünkből csináltattuk meg, aztán úgy törlesztett, hogy nem fizettünk neki lakbért két hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!