Nagyon mérges vagyok a páromra, ti hogy reagálnátok ezt le?
"én is jópárszor voltam részeg, aki segitségre szorult"
Látod, pont így néztél ki akkor, mint most a párod!!
Dobjál be te is egy-két felest és majd lenyugszol.
Amúgy olyan röhejes, amikor az egyik -éppen józan- alkoholista, szidja a másik alkoholistát...
Én megértelek! Érdekes, hogy itt hirtelen mindenki mennyire természetesnek tartja ezt a szitut! Én is annak tartanám, ha csak ivott volna és tudta volna hol a határ. Ellenben baromira kellemetlenül érezném magamat, ha a párom a családom előtt ilyen szinten lejáratna... Ha már felnőtt embernek tartja magát, akkor tudja hanyadik pálinka után van a határ, amikor még nem gáz a viselkedése és ha valaki finoman rászól, hogy mostmár elég lesz, akkor érzékelje, hogy lehet-e tényleg valami ebben, vagy csak rinya!?
Én is ki lennék bukva, ha a párom csinálna ilyet. Igyon, érezze jól magát, de ne igya magát a sárga földig, ne kelljen a hányásából kivakarnom a családom mellett karácsony előtt... Ráfektetném a wc csészére, levenném a ruháját, hogy ne hányja össze oszt jóccakát. Rázárnám az ajtót, hogy ne mászkáljon és hányjon össze mindent. Másnap pedig elbeszélgetnék a fejével, hogy szerinte ez normális volt-e.
Jóreggelt:-)
Na hogy van a drááágassság???:-D
Jesszus... Attól én is falnak megyek,ha a pasim vállalhatatlanná issza magát,egyszerűen gusztustalannak tartom,pedig amúgy nem szoktam semmi jónak elrontója lenni...
Kellemes ünnepeket! :)
"én is jópárszor voltam részeg, aki segitségre szorult"
Annál már csak az undorítóbb, amikor egy nő issza le magát!!
(Mint ahogyan a kérdező is szokta!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!