Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon mérges vagyok a páromra...

Nagyon mérges vagyok a páromra, ti hogy reagálnátok ezt le?

Figyelt kérdés
Muszáj kiírnom magamból a dolgot, mert betelt nálam a pohár és párom nem képes a kommunikációra. Szeretjük egymást, jó pár éve működőképes a dolog köztünk, de most nagyot csalódtam benne.Lényeg, hogy egyik évben az ő szüleinél vagyunk szenteste a másik évben nálunk, idén nálunk töltjük 24-ét. Már jó ideje bevásároltunk, terveztem a sütést-főzést holnapra, nagyon vártam már, hogy hazaérjek a családomhoz és párom is velünk legyen. Ma hazaértünk, apukám szokásához híven eldicsekedett az új házi pálinkáival...én elkezdtem takarítani, és mire behozták a fenyőt a szobába hót részeg volt a párom.. össze vissza dülöngélt díszítés közben, mondtam hogy üljön le, de makacskodott, már beszélni sem bírt normálisan és irritáló volt...mondtam, hogy ne igyon többet, dőljön le, mert már alig áll a lábán. Aztán hebegett ott nekem, hogy mi van ő sosem lehet részeg, még nincs is karácsony, blabla..mondtam, hogy persze hogy lehet, de tudta, hogy fontos nekem ez a 3 nap, amikor itthon lehetek és hogy készültem, vártam... Aztán nemrég rosszul lett, azóta is a mosdóban alszik a wc mellett. Mérgemben azt mondtam neki, hogy ne számítson rám, hogy ezek után vele tartok az ő családjához ünnepelni és ezentúl mindenki külön ünnepeljen, mert én még 1x ezt nem akarom...nekem fontosak az ünnepek és nem igaz, hogy pont most kellett ezt csinálnia, elvette az egésztől a kedvem. Egyébként nektek kellemes ünnepeket :)
2013. dec. 23. 17:50
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
39%

"én is jópárszor voltam részeg, aki segitségre szorult"

Látod, pont így néztél ki akkor, mint most a párod!!

Dobjál be te is egy-két felest és majd lenyugszol.

Amúgy olyan röhejes, amikor az egyik -éppen józan- alkoholista, szidja a másik alkoholistát...

2013. dec. 23. 22:00
 32/43 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd lesz, és kijózanodik, akkor bocsánatot kér. :D De amúgy rossz dolgot effektíve nem tett, azonkívül hogy berúgott. Én is mérges lennék rá hasonló esetben, de apukámra is, hogy mi a halálnak itatja, a karácsony nem erről szól. De mondom, várd meg mit fog mondani ha kijózanodik:)
2013. dec. 23. 22:09
 33/43 A kérdező kommentje:
Egyáltatlán nem igy néztem ki kedves utolsó előtti.. én tudtam járni, beszélni és nem hánytam, se nem aludtam el a wc mellett :) a családjánál meg sosem voltam részeg, maximum spicces... 22 éves létemre már nem zuhanok szét, mint anno tini koromban, azt hittem már ő is kinőtte ezt :) Most már békesség van, kidekoráltam karácsonyosra az egyik részeg képét egy programmal, a fülcimpájáról lóg egy karácsonyi gömb stb. jókat röhögtem, kiváncsi vagyok a fejére reggel... :)
2013. dec. 23. 22:28
 34/43 A kérdező kommentje:
Utolsónak: apumat is leteremtettem, hogy nem ezért jöttünk haza,de hát nem ő tuszkolta le a torkán, na mindegy! :)
2013. dec. 23. 22:32
 35/43 anonim ***** válasza:
58%

Én megértelek! Érdekes, hogy itt hirtelen mindenki mennyire természetesnek tartja ezt a szitut! Én is annak tartanám, ha csak ivott volna és tudta volna hol a határ. Ellenben baromira kellemetlenül érezném magamat, ha a párom a családom előtt ilyen szinten lejáratna... Ha már felnőtt embernek tartja magát, akkor tudja hanyadik pálinka után van a határ, amikor még nem gáz a viselkedése és ha valaki finoman rászól, hogy mostmár elég lesz, akkor érzékelje, hogy lehet-e tényleg valami ebben, vagy csak rinya!?

Én is ki lennék bukva, ha a párom csinálna ilyet. Igyon, érezze jól magát, de ne igya magát a sárga földig, ne kelljen a hányásából kivakarnom a családom mellett karácsony előtt... Ráfektetném a wc csészére, levenném a ruháját, hogy ne hányja össze oszt jóccakát. Rázárnám az ajtót, hogy ne mászkáljon és hányjon össze mindent. Másnap pedig elbeszélgetnék a fejével, hogy szerinte ez normális volt-e.

2013. dec. 23. 23:37
 36/43 anonim ***** válasza:

Jóreggelt:-)

Na hogy van a drááágassság???:-D

2013. dec. 24. 09:01
 37/43 anonim ***** válasza:
Szerintem elég nagy taplóság volt apud meg a párod részéről is.Jó,igyon nem erről van szó,de hogy mérték nélkül,miközben tudja,hogy nem bírja annyira a pálinkát.Érdekes.Mesélj majd mi volt!
2013. dec. 24. 11:02
 38/43 anonim ***** válasza:

Jesszus... Attól én is falnak megyek,ha a pasim vállalhatatlanná issza magát,egyszerűen gusztustalannak tartom,pedig amúgy nem szoktam semmi jónak elrontója lenni...

Kellemes ünnepeket! :)

2013. dec. 24. 18:15
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

"én is jópárszor voltam részeg, aki segitségre szorult"

Annál már csak az undorítóbb, amikor egy nő issza le magát!!

(Mint ahogyan a kérdező is szokta!)

2013. dec. 25. 15:16
 40/43 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, hogy miért háborogsz,amikor te is ugyanazt csináltad!
2013. dec. 25. 18:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!