Nagyon mérges vagyok a páromra, ti hogy reagálnátok ezt le?
18:32
Te is ittál már utolsó!:):)
Tegyen boldoggá a tudat,h.ha még ma nem is,holnap tuti megbán minden kortyot!:-D
Állítom még azt is meg fogja fogadni,h.többet nem iszik(ahogy szokták)!
Beszélgess anyukáddal,őt meg hagyd ott ahol van!:-D :-D :-D
Csinálj még pár képet,h.még jobb kedved legyen:-D
24.#voltam;-)
uh, hát ezen én is kiakadtam volna. volt egy exem, aki ezért biztos leh*lyep*csázott volna, de már nem érdekel. ezt én nem tartom normálisnak. A pasid nem szégyelli magát, h így berúg a szüleid előtt? ráadásul karácsonykor,
Részegen aludni a wc mellett a szülői házban, ppf...
remélem holnap mélységesen összeszégyelli magát, és nem győz majd térden állva bocsánatot kérni!
Te meg azért ne tegyél drasztikus kijelentéseket. ha szépen együtt maradtok, együtt is ünnepeltek. ha s*gfej, és nem tud viselkedni pedig fel is út, le is út.
kellemes ünnepket!
Szerintem meg akart felelni az apósnak.
Ha nem iszik, akkor megsértődik apád és abból lett volna vita, hogy párod mekkora kis nyomi, mert egy igazi férfi inna vele és ilyen ember nem való az ő lányához.
Szerintem nem kell ebből ügyet csinálni, ha egyébként nem szokott részeg lenni. Ha meg nem volt erőszakos részegen, akkor meg pláne.
Apám volt, hogy hetente háromszor lerészegedett és akkor úgy viselkedett, mint egy állat. Kötekedett és verekedni akart, volt olyan, hogy behugyozott a szekrénybe, mert azt hitte, hogy az a WC. Csinálta egy ideig és anyám el is vált tőle. Persze ez nem tetszett őfelségének.
Ha párod ezt csinálná, akkor jogosan lennél rá kiakadva, de így? Szerintem holnapra összekapja magát és egy jót kell röhögni az egészen. Még nincs karácsony, előttetek az egész, csak holnap kezdődik a buli.
Azt pedig beszéljétek meg, hogy többet nem iszik ennyit és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!