Nagyon mérges vagyok a páromra, ti hogy reagálnátok ezt le?
Én azt gondolom, hogy egy kicsit túlreagálod. Basszus, berúgott a pálinkától, hát ez legyen a legnagyobb problémátok, biztosan nem azért csinálta, hogy felb*sszon és megbántson téged.
Ne csináld feleslegesen a feszkót, nyugodj le szépen, holnap megmondod neki, hogy a jövőbe légyszíves ne viselkedjen így, mert ezzel megbántott téged és kész. Ő tanul az esetből, és mindenkinek szép karácsonya lesz, ennyi.
Ne aggódj, holnap más lesz,ma csak hétfő van az ünnepek holnap kezdődnek, ne bosszankodj.
Most így alakult na bumm, szerintem kicsit stresszes vagy , hogy minden tökéletes legyen aztán ilyenkor el tud durranni kis marhaságokon az agy. Ne legyél hisztis, legyél laza :)
Ha iszik állandóan, akkor ezt az egy alkalmat el lehet nézni szerintem. És az ünnepeket sem rontja el, holnap kezdődik a karácsony, addigra kijózanodik.
Apukád meg ne itassa legközelebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!