Hogyan döntsek? Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Van 2 testvérem, de a nővéremmel (3 évvel idősebb és csak apámról tesóm) nem tartom a kapcsolatot már több mint 10 éve. Hosszú történet de nagyjából leírom, hogy mi a helyzet. Világéletében hazudott, de 15 éves kora körül elkezdett lopni (még tőlünk is) meg cigányokkal kezdett barátkozni akik belevitték a rosszba, mondjuk az anya magasról leszarta mert ő is olyan. Volt egy veszekedés apánk meg az anyja között és azóta nem jött hozzánk a "nővérem". Nem tekintem testvéremnek mert megutáltam a viselkedése miatt. 17 évesen szült egy kölyköt (meg azóta még hármat) akiről persze nem tudtak gondoskodni és apámtól kérték a gyerektartást miközben a csaj nem is járt suliba meg egy csomószor megbukott. Sok gondot okozott a családomnak. Ez még csak a negyede annak ami van, de most ennyi elég. A lényeg az, hogy nem rég felkerestek mert állítólag beteg és műteni kell és lehet, hogy én lehetnék donor csak leszarom, hogy mi van vele mert kb 10 éve nem is láttam meg nem is hallottam róla semmit csak most így hirtelen, viszont tisztában vagyok azzal, hogy talán megmenthetném. Elmondtam nekik is hogy nem érdekel de egyre többet gondolkozok rajta csak nem tudom mit csináljak, rohadtul nem érdemelné meg! Lehet hogy most meg van rólam a véleményetek de tényleg borzalmas nő és utálom is. 24/F2013. dec. 22. 23:18
11/12 anonim válasza:
Én nem tenném. Vagyis nem érte. Akkor inkább segitek egy vadidegenen mint egy olyanon aki hálátlan, és utálom.
12/12 anonim válasza:
Az utolsókkal értek egyet, attól függ, mire van szüksége... komoly műtétet semmiképp se vállalj be egy ilyen emberért, de ha csak valami "apróságról" van szó, akkor szerintem segíts. Én is sokszor nyújtottam már a kezem olyanoknak, akik abszolút nem érdemelték meg. Ők nem jó emberek, de ettől te még lehetsz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!