Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Különös házasság?

Különös házasság?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy közeli hozzátartozóm házasságáról szeretnék véleményt kérni! (jelzem, nem rólam van szó, és nem pletykálkodási jelleggel írok) Szóval: a pár 6-7 évig jártak, ekkor történt meg az eljegyzés, majd a házasság. A férjnek azonban furcsa szokása lett: rendszeresen mindent hypoval kezelt le (bútorokat, ajtókat, kilincseket). A mosóporba és a folyékony szappanba is belekeverte, amit a feleség eléggé nehezményezett. Ráadásul a férj itthon nem csinált semmit, nem ette feleség főztjét, inkább vett magának külön. Végül elváltak, s rá fél évvel a volt férj eljegyzett egy másik lányt. Szerintetek a hölgy megvolt neki a házasság alatt is?
2013. dec. 17. 13:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Pl addig, amíg kimondják a válást
2013. dec. 17. 13:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Válás akár több év is lehet. Itt is naponta van olyan kérdés,hogy úgy szül a nő, hogy nem a férje a gyerek apja,mert már nincsenek együtt. Egy gyerek meg csak mégis lényegesebb.
2013. dec. 17. 13:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te vagy a feleség. :) Minek így bonyolítani?

A pasi orvosi eset, és egyáltalán nem biztos, hogy megcsalta a feleségét. Az egyik nővel 6-7 évig vár az ember, a másikat fél év után elveszi. Csak ő tudhatja, hogy miért.

2013. dec. 17. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Az új csaj is imádja a hypot és pont....
2013. dec. 17. 17:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Nm, nem vagyok feleség, csak 23 éves vagyok, fiatal és nem kötöm le magam ennyi idősen :) (gondoltam, hogy lesz olyan, aki szerint én vagyok a feleség)
2013. dec. 17. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!