Összeköltözés házasság előtt?
Sok emebrtől hallom azt,hogy házasság előtt összeköltözni a pároddal mennyire etikátlan.
Ti mit gondoltok erről?
Kitől hallod ezeket, hetven év feletti idős nénikéktől? A házasság előtti szex is csúnya dolog?
Szerintem ez nem hogy rossz dolog lenne, hanem egyenesen kötelezővé tenném. Úgy gondolom nem lenne ennyi válás, ha az emberek előbb kipróbálnák, milyen a másikkal élni/ átélni a szürke hétköznapokat is, mielőtt összeházasodnak.
Szép dolog a szerelem, de nem biztos, hogy elég a közös élethez. Lakva lehet megismerni a legjobban a másikat.
Az összes apró hibájával, rigolyájával együtt. És akkor már reálisan tudsz dönteni, hogy ezekkel együtt is kell neked, vagy örök zsörtölődés lenne mellette az élet.
Mi eljegyzéskor költöztünk össze (5 hónap után), és bő 1 év múlva házasodtunk.
Ennek 10 éve......
Én egy kivétellel csak negatív pédát tudok arra mondani, amikor házasság előtt nem éltek együtt a felek. Eygszerűen ki kell tapasztalni egymást a mindennapokban, amikor a másik stresszes, beteg, stb.
Kérdező, mi 16 éve élünk együtt a párommal, és nem vagyunk házasok... na saccolj, mi a véleményem a kérdésben szereplő felvetésről:)
(bár utoljára szombaton ajánlottam fel neki, hogy ha akarja elvehetem... n.b. logót gyártott, és azt mégiscsak sokkal egyszerűbb a K.A.-ból, mint a Cs.Sz.-ből:))))
Mikivártuk a házasságot és aztán költöztünk össze és nem vagyunk UFOk...egyszerüen így jött, szinteszomszédok vagyunk értelmetlen volt a cuccolás stb. A házasságunk jó 4 év és egy baba után is.
Szerintem inkább ott van gond, amikor ma még ennek az élettársa vagyok, holnap meg annak, holnapután meg amannak.Ugyanez érvényes a házastársakra is. Szerintem nem elítélendő egyik típus sem. Van aki így, van aki úgy dönt, szíve joga :)
Még egy provokatív kamukérdés.
Nem mered úgy kérdezni, hogy kíváncsi vagy, hányan ilyen prűdek és álszentek?
Mi 6 éve vagyunk együtt. 1 hónap után már egymásnál aludtunk (nyilván sokak szerint ez etikátlan). 3 év múlva költöztünk össze. 20 éves voltam. Ráadásul eszünk ágában sincs össze házasodni. Idősebbektől már hallottuk hogy ez "etikátlan", meg egyébként is mi az hogy házasodni sem akarunk, családban is kaptunk ilyen megjegyzéseket a konzervatívabb emberektől. De kit is érdekel ez? Hát minket nem.
Tulajdonképpen akik házasodni akarnak, először költözzenek össze, legalább kiderül hogy képesek-e a mindennapokban is együtt lenni, együtt élni, nem csak hetente 3 napot. Valamint inkább esküvő előtt derüljön képtelenek egymással élni, ne pedig az esküvő után.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!