Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hónapos babával melyiket...

2 hónapos babával melyiket választanád? Családi békesség, és 15 fokban alvás vagy szállás normális helyen és hallgathatjuk sokáig?

Figyelt kérdés

2 hónapos a fiunk.

Karácsony másnapján mi megyünk anyósékhoz,200 km-re laknak,így valahol aludnunk kell.

Eddig náluk aludtunk ilyenkor,a férjem régi gyerekszobájában,de a fűtés katasztrofális,oda alig jut,spórolnak rajta,fagyni meg.Van elektromos ventilátoros fűtőnk,de azt meg nem engedik használni,merthogy sokat fogyaszt,de kifizetni sem engedik (bár ha egész éjjel menne se lenne egy ezresnél több a fogyasztása)

Így megmondtam,akkor alszunk panzióban,3 utcányira van is egy,hármónknak egy szoba 6ezer,le is foglaltam,alszunk ott,nem fogom 15 fokban altatni a gyereket. (nem mintha én rajonganék a hidegért,de én még csak kibirtam eddig).

Most ezen vitáznak,hogy nem árt a hideg a gyereknek,nem lesz baja,milyen már hogy mi szállodába megyünk,mikor ott a hely náluk,mit mondanak a szomszédok,stb.

Hozzáteszem,a spórolásuk nem indokolt,két jólkereső emberről van szó,viszont beléjük ivódott hogy spórolni kell,képesek a penészt leszedni a kenyérről és megenni.

Ti mit csinálnátok?

(én már döntöttem,ha nem alhatunk melegben (meleg=20-21 fok),akkor panzió,ha ez se tetszik,nem megyünk idén)

2013. dec. 16. 12:23
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
34%

HA a család szeretne egy új tagot, akkor szerintem nem get rengető dolog az alkalmazkodás, az első fél évben. Ha már annyira akartuk akkor kibírjuk. Vagy nem?

A replőztetéssel, konferenciákkal és egyebekkel sincs gond, aki mer az nyer alapon, egy éppen épülő immunrendszernek nem hiszem hogy ez a legjobb bejáratás.

Elnézést az abszurd párhuzamért, de a, végelgyengült, ágyhozkötött öreget sem hurcolja magával az ember, nem azért mert nem tehetné meg, vagy nem élvezné az autó ringató melegét, hanem mert nem használ neki. Nem ott van a helye.

AKi gyereket akart, de nem bír ki fél évet, hogy ne hurcibálja (persze vannak kivételes helyzetek, halaszthatatlan utazás, népvándorlás, stb.), az szerintem egyszerűen szomorú.

2013. dec. 18. 10:39
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
Még szomorúbb, amikor valaki annyira sötét, hogy nem fogja fel azt, hogy nem csak neki lehet igaza...:(
2013. dec. 18. 11:01
 53/56 A kérdező kommentje:

Mi akartunk gyereket,nem a tágabb család,így az első mondatodnak nincs értelme.

Fél éves koráig nem lesz nagyon hurcolva karácsonyon kvül,utána lesz párhavonta pár napra.Konkrétan 6 hónaposan, 9 hónaposan,13 hónaposan 3-4 napokra,európán belül.Nem hiszem,hogy annyira veszélyes,nem éttermi kaját és csapvizet fog enni,inni,hogy baj lehessen.Baci a sarki kisboltban is van bőven.

2013. dec. 18. 11:03
 54/56 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem feltétlenül rád gondoltam...

52-es szép szavaid mögül felsejlik, hogy magadra gondoltál. Ez ám az önismeret!

2013. dec. 18. 11:20
 55/56 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen az, amikor egy vitában elfogytak az érvek és az intelligensebbje elkezdi lesötétezni a másikat.

Mert amellett ugye nem kardoskodhatsz némi gondolkodással eltötltött párpillanat után, hogy egy pár hónapos gyerek hurcolása optimális feltételeket teremtenek a gyerek számára.

2013. dec. 18. 11:23
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

nem fogytak el az érvek, csak nem akartam ismételni önmagam :) És vállalom továbbra is a véleményem, mert az ilyen fajta szűklátókörűséget, ami okoskodással van vegyítve, valahogy nehezen viselem.

Képzeld el, az egyik barátnőm mondta hogy ő félti a gyereket a kocsiban. És láss csodát, egyikünknek sem jutott eszébe meggyőzni a másikat, mert értelmes felnőtt emberek vagyunk...

Most se akarok meggyőzni senkit, hogy vigye a babát, ha nem akarja, mert képzeld, fel tudom fogni hogy valaki miért nem akarja vinni :) Viszont cserébe elvárom, hogy más ne akarjon meggyőzni arról hogy szaranya vagyok, mert nem úgy gondolkodom ahogy ő. Részemről a téma lezárva, további szép napot!

2013. dec. 18. 12:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!