Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hónapos babával melyiket...

2 hónapos babával melyiket választanád? Családi békesség, és 15 fokban alvás vagy szállás normális helyen és hallgathatjuk sokáig?

Figyelt kérdés

2 hónapos a fiunk.

Karácsony másnapján mi megyünk anyósékhoz,200 km-re laknak,így valahol aludnunk kell.

Eddig náluk aludtunk ilyenkor,a férjem régi gyerekszobájában,de a fűtés katasztrofális,oda alig jut,spórolnak rajta,fagyni meg.Van elektromos ventilátoros fűtőnk,de azt meg nem engedik használni,merthogy sokat fogyaszt,de kifizetni sem engedik (bár ha egész éjjel menne se lenne egy ezresnél több a fogyasztása)

Így megmondtam,akkor alszunk panzióban,3 utcányira van is egy,hármónknak egy szoba 6ezer,le is foglaltam,alszunk ott,nem fogom 15 fokban altatni a gyereket. (nem mintha én rajonganék a hidegért,de én még csak kibirtam eddig).

Most ezen vitáznak,hogy nem árt a hideg a gyereknek,nem lesz baja,milyen már hogy mi szállodába megyünk,mikor ott a hely náluk,mit mondanak a szomszédok,stb.

Hozzáteszem,a spórolásuk nem indokolt,két jólkereső emberről van szó,viszont beléjük ivódott hogy spórolni kell,képesek a penészt leszedni a kenyérről és megenni.

Ti mit csinálnátok?

(én már döntöttem,ha nem alhatunk melegben (meleg=20-21 fok),akkor panzió,ha ez se tetszik,nem megyünk idén)

2013. dec. 16. 12:23
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
87%

Nem mennék és JÓnapot!!!!!

Nem szabad pici gyerekkel a hidegbe menni, pelusozni, fürdetni....te jó ég...egy örökös betegséget szerzel neki anyukáék miatt. Ha nem fűtenek be rendesen, se panzió, se karácsonyozás!

2013. dec. 16. 14:39
 32/56 anonim válasza:
94%
Nem azzal van a baj, hogy 200 km-t kell autózni, hanem azzal, hogy lehet ónos eső, lehet olyan hófúvás, mint ami márciusban volt és simán elromolhat egy autó - velünk tavaly karácsonykor pont ez történt, garanciális, másfél éves Ford Mondeo - másfél órát vártunk az autómentőre, tök hidegben, aztán Karácsony után jöttünk vissza vonattal, a mert a szerviz zárva volt. Hát nem volt egy nagy élmény!
2013. dec. 16. 15:48
 33/56 A kérdező kommentje:
Ilyen erővel következő 5-10 évben ne menjünk a lakásajtón túl,mert nyáron hőség,télen hideg van,de a lakás előtt közlekedő busz is elüthet...
2013. dec. 16. 15:53
 34/56 anonim ***** válasza:
90%
Panzió! Ki ne tedd a gyereked annak a hidegnek! A másfél évesem is 21 fokban altatom... Nem éri meg az elején elcseszni az immunrendszerét.
2013. dec. 16. 16:11
 35/56 anonim ***** válasza:
21%

"Ilyen erővel következő 5-10 évben ne menjünk "

Hát nem egészen.. Nagyon kicsike a két hónapos ehhez a kiránduláshoz.

2013. dec. 16. 16:19
 36/56 anonim válasza:
75%
Kedves kérdező, a 32-es vagyok, nem pont ezt mondtam - én nem vagyok egy rinyagép, 14-16 hetes terhesen körbeutaztuk Dél-Olaszországot, de még 28 hetes terhesen is simán utaztam 36 óra alatt 2,000 km-t autóval. De egészen más a helyzet egy 8-10 hetes gyerekkel, a tél derekán elindulni. Nagyon bátran írtad itt, hogy ha nem lesz meleg elindultok éjszaka is haza. Vezettél már télen ködben, sötétben, hóesésben, csúszós úton akár -10 fokban, amikor már a só is alig hat, 200 kilométert? Merthogy karácsony környékére ilyen kemény fagyokat jósolnak! Mi nem indulunk el, pedig új, páréves autóink vannak, új téligumikkal és mindketten sokat vezettünk télen is.
2013. dec. 16. 17:09
 37/56 anonim ***** válasza:
100%
Dédinél nem aludhattok?
2013. dec. 16. 17:44
 38/56 anonim ***** válasza:
33%

Mi nyugat eu ben elunk es itt 15 c ejjel teljessen normalis homerseglet itt is sporol mindenki.

Tudod a gyerekek mindig igy aludtak jol alsznak soha enm faznak meg nem betegek mert a huvos szobaban valo alvas melyebbe teszi az alvast es erositi az immunkrendszert.

2013. dec. 16. 18:27
 39/56 anonim ***** válasza:
71%
Jah, utolso. En egy ideje Hollandiaban elek. Gyereket sapkaban egyszer lattam: az is az enyem volt. Siman elvannak amig nincs ho vaszon tornacipoben meg vekony kabatkaban. Ha ehhez van szoktatva a gyerek, nem lesz semmi baja. A kornyekunkon van par pici es kicsi, egyik se beteges.
2013. dec. 16. 19:28
 40/56 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan menjetek el látogatóba, de aludjatok panzióban.
2013. dec. 16. 20:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!