Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok a páromtól, de...

Terhes vagyok a páromtól, de még nem váltam el a férjemtől. Tényleg a férjem nevét fogja kapni a gyerek? Még ha szülés előtt el is válunk?

Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 19:35
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
34%

Kedves kerdezö en megertelek, ugyanebben a helyzetben vagyok, de az en esetem kicsit bonyolultabb.

En is külföldön vagyok es itt fogom anyakönyveztetni a gyereket , en sem szoltam hogy häzas vagyok, de nem is kell.

Ha a bunko ferjem nevere kerülne a gyerek, ö visszaelne vele mert 3.orszägbeli ällampolgär es igy automatikusan ällando tartozkodäsi engedelyhez jutna.Amit persze nem hagyok. En mär 2 eve különelek töle.1 honapja adtam be a väläst, mert elötte en sem tudtam erröl a törvenyröl.

2013. dec. 14. 21:16
 32/47 anonim ***** válasza:
97%

Ha a szüles elött sikerül elvälnod, es hozzämenned a jelenlegi pärodhoz, akkor automatikusan az ö nevet fogja kapni.

Ha nem akkor birosägon keresztül a szüles utän.

Rögtön a szüles utän egy DNS tesztet kell csinältatni, es azzal menni a birosägra.

2013. dec. 14. 21:23
 33/47 anonim ***** válasza:

29, jelenleg, ha ilyesmi all fenn, birosagra kell menni. Ott nem kernek DNS tesztet, tehat a parocska csak futott egy plusz kort, adofizetok pedig fizettek a pert. Ha viszont a gyerek apja ketsegbe vonhato, mert anyuka 2 ferfival is egyutt volt egy idoben, ott azert szerintem mind anyuka mind az apajeloltek szeretnenek biztosra menni a DNS teszttel. Tehat ez esete valogatja, viszont aki vegul az anyakonyvi kivonatra kerul, annak igy vagy ugy fizetnie kell, felelosseget vesz a nyakaba, amire azert poenbol senki sem vallalkozik. Szerintem.

De most mar nagyon elkanyarodtunk szegeny kerdezo problemajatol.

2013. dec. 14. 21:27
 34/47 anonim ***** válasza:
95%
32, nem egeszen, nekem az indoklasban az allt, hogy a valas ota nem telt el 300 nap. Tehat azt nezik sajnos, hogy a fogantataskor ki volt a ferj. :(
2013. dec. 14. 21:29
 35/47 anonim ***** válasza:
62%
Nem abban igaza van ha gyerek születése előtt összeházasodnak akkor kerülhet csak az apanevére.
2013. dec. 14. 21:31
 36/47 anonim ***** válasza:
Utolso igazad van.De az apasägi velelmet meg lehet tämadni birosägon keresztül.Eltart egy ideig, de megoldhato
2013. dec. 14. 21:32
 37/47 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt tanäcsoltäk.Csak ezert irom
2013. dec. 14. 21:33
 38/47 anonim ***** válasza:
90%
Egyszerű: hívd fel a volt kedvest, hogy nemsoká születik az új gyereke, merthogy ő a férj, és sürgősen váljon, vagy jöhet a gyerektartás, amíg be nem bizonyítja, hogy nem az övé.
2013. dec. 14. 21:57
 39/47 anonim ***** válasza:
75%

Igen utolsó és erre megmondja az "apa",hogy akkor hétvégente megy láthatásra. Sőt mivel közös a felügyelt házasság alatt így elviszi a nagyikhoz is.

Biztos megérné.

2013. dec. 14. 21:59
 40/47 anonim ***** válasza:

36, igen tudom, azert irtam mert en mar vegigjartam sajnos. Mas ut nincs a kerdezonek mint valni surgosen.

De most azt mondjatok, ha osszehazasodnank a parommal akkor azt elfogadnak apasagi nyilatkozat helyett? Az en esetemben az apasag velelme megdolt mar, csak az uj nyilatkozat kell.

2013. dec. 14. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!