Terhes vagyok a páromtól, de még nem váltam el a férjemtől. Tényleg a férjem nevét fogja kapni a gyerek? Még ha szülés előtt el is válunk?
Kedves kerdezö en megertelek, ugyanebben a helyzetben vagyok, de az en esetem kicsit bonyolultabb.
En is külföldön vagyok es itt fogom anyakönyveztetni a gyereket , en sem szoltam hogy häzas vagyok, de nem is kell.
Ha a bunko ferjem nevere kerülne a gyerek, ö visszaelne vele mert 3.orszägbeli ällampolgär es igy automatikusan ällando tartozkodäsi engedelyhez jutna.Amit persze nem hagyok. En mär 2 eve különelek töle.1 honapja adtam be a väläst, mert elötte en sem tudtam erröl a törvenyröl.
Ha a szüles elött sikerül elvälnod, es hozzämenned a jelenlegi pärodhoz, akkor automatikusan az ö nevet fogja kapni.
Ha nem akkor birosägon keresztül a szüles utän.
Rögtön a szüles utän egy DNS tesztet kell csinältatni, es azzal menni a birosägra.
29, jelenleg, ha ilyesmi all fenn, birosagra kell menni. Ott nem kernek DNS tesztet, tehat a parocska csak futott egy plusz kort, adofizetok pedig fizettek a pert. Ha viszont a gyerek apja ketsegbe vonhato, mert anyuka 2 ferfival is egyutt volt egy idoben, ott azert szerintem mind anyuka mind az apajeloltek szeretnenek biztosra menni a DNS teszttel. Tehat ez esete valogatja, viszont aki vegul az anyakonyvi kivonatra kerul, annak igy vagy ugy fizetnie kell, felelosseget vesz a nyakaba, amire azert poenbol senki sem vallalkozik. Szerintem.
De most mar nagyon elkanyarodtunk szegeny kerdezo problemajatol.
Igen utolsó és erre megmondja az "apa",hogy akkor hétvégente megy láthatásra. Sőt mivel közös a felügyelt házasság alatt így elviszi a nagyikhoz is.
Biztos megérné.
36, igen tudom, azert irtam mert en mar vegigjartam sajnos. Mas ut nincs a kerdezonek mint valni surgosen.
De most azt mondjatok, ha osszehazasodnank a parommal akkor azt elfogadnak apasagi nyilatkozat helyett? Az en esetemben az apasag velelme megdolt mar, csak az uj nyilatkozat kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!