Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Óriásit hibáztam. El kell...

Óriásit hibáztam. El kell mondanom vagy jobb ha nem teszem? Mi van ha valahogy mégis kiderül? Ha elmondom mire számítsak, vége lesz mindennek?

Figyelt kérdés
Nem is tudom hol kezdjem... Az egész akkor kezdődött amikor elkezdett romlani a házasságunk és úgy döntöttünk egyszer, hogy elmegy egy kis időre a feleségem, hogy gondoljuk át a dolgokat, végül minden jó lett közöttünk, most már még attól is jobb. Csak én közben egy ismerősünkkel lefeküdtem... védekeztünk de mégis terhes lett és hallani se akart arról, hogy elvetesse. Csináltunk apaságit. Félek. Két gyefekem van rajta kívül és mindkettő nagyon hasonlít rám. A nő se tudja, hogy mi legyen. Ha most nem mondjuk el és meglátja majd a hasonlóságot akkor sokkal nagyobb a baj mintha még most elmondanám. A gyerek még csak 4 hónapos lesz. Nagyln megbántam már, hogy aznap egyáltalán szóba álltam vele és most itt van ez az egész. Egyszer elveszítettem de többet nem akarom. Mit csináljak?
2013. dec. 13. 23:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel, hogy áll a dolog most.
2015. aug. 5. 23:34
 32/34 anonim ***** válasza:
Na hátha még jársz ide,most olvastam el a sztorit és érdekelne hogy mi lett azóta?
2016. márc. 6. 22:00
 33/34 A kérdező kommentje:

Húú.. ezer éve nem léptem be, bocsi :)

Egy ideig még nem szóltam, megvártam hogy legalább az ünnepeket ne tegyem tönkre. Újév után pár nappal elmondtam. Mondanom sem kell mit kaptam miatta de jogosan. Sokáig gyűlölt, külön költöztünk meg minden aztán eljutottunk egy mondhatni baráti szintre. Már nem szeret, csak néha szoktunk beszélgetni, a gyerekekkel négyesben elmegyünk valahová meg ilyenek. A gyerekeket akkor látom amikor akarom. Örülök, hogy legalább ennyire tudtuk rendezni a dolgokat.

A másik "családommal" is tartom a kapcsolatot, bár közel sem olyan mély mint a másik.

Ez jó lecke volt de nem túlzok ha azt mondom, hogy életem legnagyobb hibája is.

2016. aug. 31. 11:14
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát, sajnálom, hogy elhagyott, de legalább tiszta a lelkiismereted, őszinte, gerinces ember módjára vállaltad a felelősséget (és ez egy leendő barátnő szemében jó pont lesz, hidd el). Aztán mostantól legyen nálad gumi, ha nem akarsz gyereket :)
2016. aug. 31. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!