Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Óriásit hibáztam. El kell...

Óriásit hibáztam. El kell mondanom vagy jobb ha nem teszem? Mi van ha valahogy mégis kiderül? Ha elmondom mire számítsak, vége lesz mindennek?

Figyelt kérdés
Nem is tudom hol kezdjem... Az egész akkor kezdődött amikor elkezdett romlani a házasságunk és úgy döntöttünk egyszer, hogy elmegy egy kis időre a feleségem, hogy gondoljuk át a dolgokat, végül minden jó lett közöttünk, most már még attól is jobb. Csak én közben egy ismerősünkkel lefeküdtem... védekeztünk de mégis terhes lett és hallani se akart arról, hogy elvetesse. Csináltunk apaságit. Félek. Két gyefekem van rajta kívül és mindkettő nagyon hasonlít rám. A nő se tudja, hogy mi legyen. Ha most nem mondjuk el és meglátja majd a hasonlóságot akkor sokkal nagyobb a baj mintha még most elmondanám. A gyerek még csak 4 hónapos lesz. Nagyln megbántam már, hogy aznap egyáltalán szóba álltam vele és most itt van ez az egész. Egyszer elveszítettem de többet nem akarom. Mit csináljak?
2013. dec. 13. 23:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
23%

Minél később mondod el, annál nagyobb a trauma és érzelmi kár mindenkinek.

Szerintem ha így vezeted be, mint itt, nekünk is, az a legkevésbé rázós módja.

Úgy értem, először csak sejtesd, hogy Te is kerestél valakit, és adj időt neki és Magadnak, hogy kérdezzen, feldolgozza, és hogy elmondhasd neki, miért csináltad és miket éreztél akkor.

Mindenképp szépen lassan juss el a teljes igazságig.

És kérlek, ne bagatellizáld el a kedvesedhez fűződő érzéseket abban a reményben, hogy akkor simábban megy majd az ügy, szerintem ez csak rossz fényt vetne Rád!

a vonzalomból lefeküdni és a nemtommértcsakúgyvéletlenül lefeküdni közt pont az a különbség, hogy az elsőt meg lehet érteni, a második verziót nem.

2013. dec. 14. 03:44
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

A gyermek származása tisztázva van? Te vagy az apa az anyakönyvi kivonatban?

Az idősebb gyermekeidnek van egy testvérük. A szüleidnek egy újabb unokájuk. Komolyan azon filózol, hogy eltitkolod előlük?

2013. dec. 14. 03:48
 23/34 anonim ***** válasza:
82%
Jézusom ...-.- Először az jutott nekem is eszembe ,költözz el a feleségeddel jó messzire .Aztán az ,hogy hazugságban nem jó leélni egy életet... mit teszel ,ha évek múlva csak úgy betoppan az eltitkolt gyermeked ?! Megérdemli a családod ,hogy őszinte legyél hozzájuk ... sok szerencsét !
2013. dec. 14. 08:17
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Egész pontosan mit takar az, hogy külön voltatok? Annyit csak, hogy elutazott egy időre, vagy szakítottatok is?

Én voltam hasonló helyzetben, és amíg külön voltunk, neki volt egy kapcsolata egy másik nővel, kb.két hónapig. Jó, nem ugyanaz a kategória, mint összehozni egy gyereket, de nekem nem volt problémám vele, mert hiszen nem voltunk együtt.

Ami itt igazán probléma lehet, az az, hogy már megvan a gyerek, és még mindig nem mondtad el neki, hogy mi a helyzet. Mert ha akkor színt vallasz, hogy ne haragudj drágám, lefeküdtem a Klárival, aztán kiderül a gyerek, az könnyebben feldolgozható, mint így egyszerre. De hátha.

A titkolózás semmiképpen sem jó ötlet, az ilyesmi előbb vagy később, de kiderül. És minél később, annál rosszabb.

2013. dec. 14. 08:34
 25/34 anonim ***** válasza:
63%
Ha én lennék a feleséged helyében, én tudni akarnám. Meg tudnám bocsátani. A titkolózás, hülyének nézés sokkal rosszabbul esne.
2013. dec. 14. 08:54
 26/34 anonim ***** válasza:
91%

Hmm...4 hónapos a vígaszkúrásodtól született gyereked és neked most jut eszedbe, hogy mekkorát hibáztál? :-)

Nem kapkodod el a dolgokat! :-D

2013. dec. 14. 09:12
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Feleséged elment egy kis időre, hogy végiggondoljátok a házasságotokat, te meg rögtön megdugsz valakit és gyereked lesz tőle...

Repülnél, mint az a bizonyos macska!

2013. dec. 14. 09:41
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Elment kis időre a feleséged, hogy átgondoljátok a dolgokat? Te aztán jól átgondoltad! Nem csodálkoznék, ha két szék közül szépen a földre pottyannál. Szegény gyerekek! Mind a három!
2013. dec. 14. 14:42
 29/34 anonim ***** válasza:
Az én szüleim is szétköltöztek egy időre. Mi a tesómmal anyával maradtunk, de a szüleink teljesen normális viszonyban maradtak, apa szükség szerint segített a velünk kapcsolatos költségekben és hetente kétszer találkoztunk vele. Nem szeretnék részleteket írni, de simán lehet, hogy apa lefeküdt közben valakivel. Pár hónap után úgy döntöttek, mégis együtt akarnak élni, és anya azóta se tette fel apának a kérdést, hogy mit csinált a köztes időben. De itt nem lett másik gyerek. Ha lett volna, anya biztosan tudni akarná és elvárná apától, hogy a másik gyerekével is ugyanúgy törődjön, mint velünk.
2014. febr. 13. 19:20
 30/34 anonim ***** válasza:
na mi lett, elmondtad?
2014. febr. 16. 01:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!