Óriásit hibáztam. El kell mondanom vagy jobb ha nem teszem? Mi van ha valahogy mégis kiderül? Ha elmondom mire számítsak, vége lesz mindennek?
Minél később mondod el, annál nagyobb a trauma és érzelmi kár mindenkinek.
Szerintem ha így vezeted be, mint itt, nekünk is, az a legkevésbé rázós módja.
Úgy értem, először csak sejtesd, hogy Te is kerestél valakit, és adj időt neki és Magadnak, hogy kérdezzen, feldolgozza, és hogy elmondhasd neki, miért csináltad és miket éreztél akkor.
Mindenképp szépen lassan juss el a teljes igazságig.
És kérlek, ne bagatellizáld el a kedvesedhez fűződő érzéseket abban a reményben, hogy akkor simábban megy majd az ügy, szerintem ez csak rossz fényt vetne Rád!
a vonzalomból lefeküdni és a nemtommértcsakúgyvéletlenül lefeküdni közt pont az a különbség, hogy az elsőt meg lehet érteni, a második verziót nem.
A gyermek származása tisztázva van? Te vagy az apa az anyakönyvi kivonatban?
Az idősebb gyermekeidnek van egy testvérük. A szüleidnek egy újabb unokájuk. Komolyan azon filózol, hogy eltitkolod előlük?
Egész pontosan mit takar az, hogy külön voltatok? Annyit csak, hogy elutazott egy időre, vagy szakítottatok is?
Én voltam hasonló helyzetben, és amíg külön voltunk, neki volt egy kapcsolata egy másik nővel, kb.két hónapig. Jó, nem ugyanaz a kategória, mint összehozni egy gyereket, de nekem nem volt problémám vele, mert hiszen nem voltunk együtt.
Ami itt igazán probléma lehet, az az, hogy már megvan a gyerek, és még mindig nem mondtad el neki, hogy mi a helyzet. Mert ha akkor színt vallasz, hogy ne haragudj drágám, lefeküdtem a Klárival, aztán kiderül a gyerek, az könnyebben feldolgozható, mint így egyszerre. De hátha.
A titkolózás semmiképpen sem jó ötlet, az ilyesmi előbb vagy később, de kiderül. És minél később, annál rosszabb.
Hmm...4 hónapos a vígaszkúrásodtól született gyereked és neked most jut eszedbe, hogy mekkorát hibáztál? :-)
Nem kapkodod el a dolgokat! :-D
Feleséged elment egy kis időre, hogy végiggondoljátok a házasságotokat, te meg rögtön megdugsz valakit és gyereked lesz tőle...
Repülnél, mint az a bizonyos macska!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!