Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazamenjek így az ünnepekkor?

Hazamenjek így az ünnepekkor?

Figyelt kérdés

Nemrég elköltöztem otthonról. Minden jól indult. Jól fizető állásom lett és barátnőm is. Azóta a barátnőm szakított velem mert túl keveset tudtam vele találkozni a meló miatt, amit meg ott kerestem haragomban mindent eljátszottam ruletten. Teljesen össze vagyok törve, 0-án vagyok. Nem akarok hazamenni mert csak szégyent hoztam rájuk hogy így elbasztam az életem.

Szerintetek? 21f

2013. dec. 13. 01:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Rosz döntést hoztál, és? 21 évesen nem basztad még el az életd sehova. Hibáztál, majd tanulsz belőle.
2013. dec. 13. 02:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Így van, menj haza töltekezni. Tudják, hogy fiatl vagy, próbálgatod a szárnyaidat, hibázol, majd újraindulsz. Kell egy kis érzelmi támogatás, ha ennyire nullán vagy. Ne büntesd magad.Mondd elnekik úgy, ahogy nekünk, engedd,hogy szeressenek, Te is szeresd őket, aztán újult erővel vágj neki a világnak...

A szerencsejátékot pedig nagyon nagy ívben kerüld, mert az olyan masszív függőségbe tud taszítani, amiből aztán nincs kiút...

2013. dec. 13. 04:27
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Ja,ésolvasd el a tékozló fiú történetét a Bibliában... Pont ezt csinálta, csak nem a keresetével, hanem előre kikérte az örökségét, és azt verte el. Szégyenkezve ment haza, hogy beálljon szolgának, de apja ünnepi lakomát rendezett neki...
2013. dec. 13. 04:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp, karácsony családdal az igazi, ne szégyenkezz.

Ruletten meg alapszabály, hogy annyi pénzzel menj el a kazsinóba, amennyit nem sajnálsz elbukni :D

2013. dec. 13. 04:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha 0-án vagy az nem olyan rossz. Ha mínuszban lennél, az rosszabb. Persze azt is meg lehet oldani.

Gondolom a jó munkád még megvan, úgyhogy pár hónap és talpra állsz.

Ilyen fiatalon még nem szúrtad el az életed. Főleg nem azzal, hogy szakítottatok és hogy eljátszottál egy csomó pénzt.

A pénzt újra megkeresed majd.

És hidd el, nem sok ember van, aki ilyen fiatalon rátatál az igazira és élete végéig vele marad.

Menj haza, hogy normális, szerető, családias környezetben legyél, amitől biztos neked is jobb kedved lesz.

2013. dec. 13. 09:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy menj haza. Ilyenkor jön igazán jól a családi támogatás.

Én is eléggé elszúrtam ezt az évet, a munkám miatt nullkredites félévem lesz, pedig ezért már nem keveset fizettem, mert túlcsúszó vagyok. Ráadásul két hete a munkám is elveszítettem, szóval még értelme se volt a dolognak. Mivel decemberben már nem nagyon fogok tudni dolgozni, így persze pénzem sincs, mert a novemberi fizetésem minimum két hónapra kéne elég legyen...

De a családom így is szívesen vár haza. Elszúrtam, hát elszúrtam. Majd helyrehozom.

Te se aggódj! A legtöbb ember élete nem sima, időnként elszúrja, vargabetűket tesz, adódnak problémák. De emiatt ne aggódj. Majd megoldod :)

Ja és ezzel még nem hoztál szégyent a fejükre. Ha loptál volna vagy hasonló, az lenne a szégyen, nem az, hogy egyszer bánatodban (haragodban) elszórtad a fizetésed.

2013. dec. 13. 09:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj haza. Hibáztál, ez tény. De beláttad, megbántad, fogd fel tanulópénznek, remélhetőleg tanultál belőle.
2013. dec. 13. 10:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Hibáztál de mindenkinek adódik ilyen helyzet amikor kicsit "kirúgja" maga alól a lovat. Egyértelmű, hogy menj haza ünnepekkor nincs abból semmi. Talán jót is fog tenni neked a családdal eltöltött napok.

A barátnőd megérthette volna, hogy sokat kell dolgoznod. Állj talpra még csak 21 vagy!

Kellemes időtöltést a családoddal ünnepekkor!

2013. dec. 13. 10:32
 9/10 Amado atya ***** válasza:

Még fiatal vagy, és most szereztél egy tapasztalatot. Nyugodtan menj haza, és ne szégyenkezz. Ha a jól fizető állásod még megvan, akkor semmi baj, maximum egy ideig megszorítások elé állítod magadat, és visszajön, amit a rulettel elvertél.

A nő pedig olyan mint a villamos: Egyik megy, másik jön. :)

2013. dec. 13. 22:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek:)
2013. dec. 14. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!