Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jut eszetekbe a MARCI név...

Mi jut eszetekbe a MARCI név hallatán?

Figyelt kérdés
Ezt a nevet, vagyis a Martint választottuk születendő gyermekünknek. De mostanában ha valakinek elmondjuk, kinevetnek bennünket, az ismerősök azt mondják rá, hogy ez macskanév, ne csináljunk bolondot a gyerekünkből. Tényleg zavarbaejtő ez a név?
2009. nov. 21. 23:38
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%
Nekem én jutok eszembe! :D Azaz Marcell, nem Martin. Amúgy a mirci a macska név nem a marci... :D De nem valami divatos név manapság, én se szeretem igazán.
2009. nov. 22. 20:39
 42/55 anonim ***** válasza:
100%
Makk Marci :)
2009. nov. 23. 16:36
 43/55 anonim ***** válasza:
42%
Amíg 3 éves és óvodás addig ok, de utána...
2009. dec. 4. 18:52
 44/55 anonim válasza:
19%

Látom mindneki odavan azért hogy "szép" magyar nevet adjon annak a szerencsétlen gyereknek....de arra senki sem gondol hogy már pár év múlva halott lesz magyarország és akkor külföldön kell majd elhelyezkedni a kis elcseszett magyar mártonka névvel....

tehát én egyértelműen a MARTINt ajánlom :)

2010. jan. 15. 05:01
 45/55 anonim ***** válasza:
83%
Külföldön is van olyan név, hogy mondjuk Morton, szóval nem hökkenének meg és nem szenvednének a megjegyzésével és ezzel nem is lenne baj, ezzel az érvvel mondjuk a Gyöngyvért lehetne felhozni, mert azt aztán tényleg nehéz lenne nekik megjegyezni, kiejteni és megtanulni. Viszont nehogy már azért valami semmilyen könnyen ejthető nemzetközi nevet adjunk már az összes gyereknek, mert lehet 20 év múlva külföldre fog menni. Majd megtanulják.
2010. jan. 15. 14:36
 46/55 anonim válasza:
100%
Hát nekem a macskám jut eszembe róla, mert nekem tényleg így hívják :D Én nem adnám a gyerekemnek, de azért nem rossz név.
2010. febr. 1. 17:52
 47/55 anonim válasza:
53%

Sziasztok!

Végül melyik nevet választottátok?

Nekünk a Martin tetszik, úgy is hívják a kisfiunkat.

Nagyon nehéz volt a fiúnév-választás.

A nagy fiamnak a Dénest adtuk és nagyon szeretjük. Ajánlom figyelmébe másoknak is! Nagyon aranyos Deninek becézve. Mondjuk Ő szőke és komisz is :))), tehát jól eltaláltuk.

2010. márc. 15. 16:37
 48/55 anonim válasza:
57%

Folyt.

Minket még nem nevettek ki ezzel a névvel.

Mi is becézzük Marcinak, de ha nagyobb lesz már nem fogjuk. Én nagyon nem akartam, hogy Marci legyen a fiam. De szerintem uncsi mindig ugyanúgy szólítani és egy kisgyereket jól is esik becézgetni. No meg amúgysem ússza meg (Nagyik, Óvoda, Iskola stb.)

2010. márc. 15. 16:48
 49/55 A kérdező kommentje:
Andris lettünk! :-))))
2010. márc. 15. 18:57
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
:D Ez jó! Tök más. :DD
2010. márc. 17. 00:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!