Csicseriborsó5 kérdése:
Mi jut eszetekbe a Diána névről?
Figyelt kérdés
Tehát mi ugrik be legelőször, mikor meghallod, és egyáltalán tetszik-e?2011. jún. 25. 22:35
1/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, szerintem gyönyörű név. És először Diana hercegnő jut eszembe.
3/23 anonim válasza:
A lányom, nagyon szép lány 14 éves, kicsit akaratos, öntörvényű, de nagyon szeretni való :))
4/23 anonim válasza:
Szép,de nem a kedvenceim közé tartozik
5/23 anonim válasza:
előkelő és vad. biztos a római mitológia miatt.
6/23 anonim válasza:
Hát nekem konkrétan a görény. Nem mint állat, hanem sértés. A név egyetlen általam ismert viselője kifejezetten gusztustalan személy volt minden értelemben. Nekem Diána a vadászat istennője, abból lett a nem túl kedves képalkotás.
Én nem tudok ettől elvonatkoztatni, de ez téged aztán ne befolyásoljon.
7/23 anonim válasza:
1. Diana hercegnő (és a halála :S )
2. Diana légfegyverek
és igen, tetszik a név :)
8/23 anonim válasza:
Szép,nemesi hangzású név,de nekem a dianás cukorka jut eszembe...
9/23 napietus válasza:
a vadászat istennője a mitológiában :) egyébként nekem nagyon tetszik.
10/23 anonim válasza:
Nekem is a diána sósborszesz. De nem tetszik anélkül se. Nekem kicsit fellengzős, nem jól illeszkedik a magyar nyelv dallamába se... Szóval, ha már megkérdeztél, ezt tudom mondani. Ott van pl: a Lilla, Laura, ezek dallamosak, Lenke is tetszik, vagy Daniella is jobb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!