Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jut eszetekbe a Diána névről?

Csicseriborsó5 kérdése:

Mi jut eszetekbe a Diána névről?

Figyelt kérdés
Tehát mi ugrik be legelőször, mikor meghallod, és egyáltalán tetszik-e?
2011. jún. 25. 22:35
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Semmi baj, engem aztán egyáltalán nem befolyásol semmi rosszabb komment, egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy idegenek mit gondolnak erről a névről.

És még 1 kérdés: milyen embert képzeltek el? (külső+belső egyaránt)

2011. jún. 25. 22:47
 12/23 anonim ***** válasza:
2011. jún. 25. 22:49
 13/23 napietus ***** válasza:
nekem egy szőke, kék szemű, arányosan izmos, formás, testben és lélekben egészséges, erős nő ugrik be erről a névről.
2011. jún. 25. 22:53
 14/23 anonim ***** válasza:
A szomszéd öregasszony,ahogy eszi a diannás,meg a krumplicukrot,beszél hozzánk,és csorog ki a nyála..
2011. jún. 25. 22:55
 15/23 anonim ***** válasza:
én is Diána vagyok, nekem tetszik a nevem! :) DE szigorúan csak becézve. Előző hozzászóló: én magas, barna hajú és barna szemű vagyok :D
2011. jún. 25. 22:56
 16/23 A kérdező kommentje:
Mert téged hogy becéznek? Sztem nincs sok jó becéző alakja sajnos...
2011. jún. 25. 23:01
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem a Diannás cukor jut eszembe:)
2011. jún. 25. 23:05
 18/23 anonim ***** válasza:
A szüleim Diduskának becéznek xD de mástól ez fura lenne. A közelebbi barátaim kitaláltak nekem egy teljesen más becenevet, aminek köze nincs a Diánához. A távolabbi ismerőseim Diának hívnak, a pasik meg inkább Diusnak.
2011. jún. 25. 23:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem is Diana hercegnő jut eszembe először. Bár, most hogy belegondolok, ismerek egy Diánat, de őt csak becézve hallottam még (Dia), szóval erről nem ugrik be. Mondjuk jó is, mert nagyon szemét volt velem régebben, utáltam.
2011. jún. 26. 00:52
 20/23 anonim ***** válasza:

Nekem is a cukor - de ez jó, mert imádom -, ezen kívül egy Diána nevű fehér kiscica, aki nagy kedvenc.

Valamint szép név, tetszik.

2011. jún. 26. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!