Jolán névről mi a véleményetek, mi jut eszetekbe róla?
Ez a második nevem,úgy vettem észre,nem igazán tetszik az embereknek.Van,aki nevetgél rajta,mikor ez a nevem szóba kerül,azt mondja,olyan"cselédes"...(?)
Nekem tetszene,ha nem ilyen reakciókat láttam volna,igaz,nekem ez a név csak magában tetszik,mert úgy látom,egyetlen más névhez sem igazán passzol .
Mikor kisebb voltam, Apu mindig így becézett :) Annak ellenére hogy Eszti a nevem, rendszeresen hívtak Katinak és Jolánnak :)
Szerintem nincs a Te neveddel semmi baj, vannak ennél kacifántosabbak mostanság. Sőt, nem sok Jolánt ismerek (egyet sem) úgyhogy még egyedi, különleges is!
Az meg bunkóság, ha valaki a másik nevén nevetgél, az ilyenekkel nem kell foglalkozni!!!!!
A Joli olyan nénis...azért szórakoznak azon az emberek:)
De ha csak a második neved, ne aggódj...
amúgy nekem egy kedves öreg néni jut eszembe a szomszédból...
Volt egy idióta takarítónő a cégnél. Jolánnak hívták. Mindig ő jut eszembe e név hallatán.
Bocs, de te kérdezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!