Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jut eszetekbe a MARCI név...

Mi jut eszetekbe a MARCI név hallatán?

Figyelt kérdés
Ezt a nevet, vagyis a Martint választottuk születendő gyermekünknek. De mostanában ha valakinek elmondjuk, kinevetnek bennünket, az ismerősök azt mondják rá, hogy ez macskanév, ne csináljunk bolondot a gyerekünkből. Tényleg zavarbaejtő ez a név?
2009. nov. 21. 23:38
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
87%
Egyaltalan nem, ha lesz meg egy fiam, lehet hogy o is Marci lesz. Kulonben egyaltalan nem macskanev, Zsigray Julianna egyik regenyenek ez a cime, igaz ott fohosno van, es gondolom a Marianna becezese.
2009. nov. 21. 23:42
 2/55 anonim ***** válasza:
100%
Márton vagy Marcell jut eszembe róla, amik szép nevek. A Martin viszont, uhh.
2009. nov. 21. 23:45
 3/55 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem egyáltalán nem, nagyon aranyos kis név. Szerintem. :)

Nálunk is az a terv, hogy ha majd fiúnk lesz, Marci lesz. Csak nálunk Mártonként. Erre rögtön mindenki elkezd húzni, hogy "Nils Holgerson ott repül Márton lúdon..." :) Nem kell velük foglalkozni! Még mindig jobb, mint a Brájen meg Rikárdó és társaik. :)

4/55 anonim ***** válasza:
63%
Az első fiam MARTIN lesz! Ha 3 fiút szülnék akkor MARTIN, MÁRK, MILÁN lenne a nevük :) Remélem lessz 3 fiam :)
 5/55 anonim ***** válasza:
64%

A Martin szép név és nem kommesrz(mint Józsi meg Peti már bocs)

Bár nemtudtam h ezt Marcinak becézik..

Nekem két ismerősőm van Márton az ő becenevük Marci

2009. nov. 21. 23:46
 6/55 A kérdező kommentje:
Először a Mártonon gondolkodtunk, de igen, rögtön a Nils Hollgersonos szöveg jött rá... :-( ...ezért váltottunk Martinra át. Még picike, Marci, aztán lehet Martin, vagy Márton? Nem túl ódivatű a Márton?
2009. nov. 21. 23:51
 7/55 A kérdező kommentje:
A vezetékneve Bálint lesz.
2009. nov. 21. 23:51
 8/55 anonim ***** válasza:
98%
23:45-ös lennék ismét. Azt kifelejtettem hogy a gyerekimnek csak olyan nevet fogok adni amit nem lehet becézni. Számomra a .....ka, ......ke, húhh kész vagyok tőle. Szerintem a Martin szép és nem kell becézni, legyen Martin és nem Martinka, meg Márkocska, és Milánka valakitől majd meghallom valaha leszoktatom róla. Ezért teccenek még az olyan nevek mint pl. az ERIK. Nem lehet becézni, vagyis tuti lehet de nagyon gázul hangzik... SZERINTEM... :-) Szép estét mindenkinek!
2009. nov. 21. 23:53
 9/55 anonim ***** válasza:
70%
MARTIN !!!!!Ha már választotok ,maradjon a Martin.
2009. nov. 21. 23:54
 10/55 anonim ***** válasza:
91%

Hát, ha engem kérdezel, a Márton nagyon ódivatú, de sokkal jobban illik a Bálinthoz, mint a Martin... gondolod el. Bálint Martin... valahogy nagyon nyelvtörő, bár lehet csak a késői óra teszi. A Bálint Márton jobban összeillik.

Ha nektek tetszik a Márton, akkor amellett voksolok, de nekem nem tetszik:) Ez viszont egyéni gond:)

2009. nov. 21. 23:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!