Sok idő lehet családot találnom ha elvitetem magam a gyámüggyel?
Már egy 4-5 éves se szívesen fogadnak örökbe, nemhogy egy 17 évest. Esélytelen, hogy új családod kapj.
Bírd ki azt az egy évet.
Az örökbefogadás lehetetlen, a nevelőszülőkhoz kerülés is elég esélytelen.
Nem fogadhatnak örökbe, mert ahhoz a szülőknek teljesen le kell rólad mondaniuk, ha bele is mennek mire véghez megy az ügyintézés vagy nagykorú vagy vagy ahhoz nagyon közel állsz. És egyébként sem tolonganak a kamaszokért, nem csak az örökbefogadó szülők, de a nevelőszülők sem.
Ha elvennének a szüleidtől fél évet eltölthetnél állami gondozásban, majd felnőttként mehetnél ahova szeretnél.
Ha problémás a családod tanulj és tervezz úgy, hogy másik városban fogsz továbbtanulni, nyáron pedig kezdj el dolgozni, hogy legyen valamennyi pénzed.
Első finomítsál már a fogalmazásodon.
Második nem kell feltétlenül rossznak lenni a gyereknek ehhez.Velem ugyanígy viselkedtek pedig ötös tanuló voltam,de mintha bukott hülye gyerek lettem volna,azt éreztették,hogy örülnének,ha nem lennék.
A háttérben nem az én hibám volt,hanem,hogy az anyám csak belekeveredett a viszonyba apámmal,de más férfiba volt nagyon szerelmes,ergo,mikor megszülettem gondolom nem kell részleteznem.Sorsom,ahogy kezelt megpecsételődött.
De most már ez rég volt,én szép karriert futottam be,van 1 gyerekem és az egész már nem is érdekel.
De 17 évesen ne bántsatok tudatlanul másokat és ne legyen rögtön a gyerek a hibás,hiszen elég szenvedés ilyen szülőket túlélni.
Be kell látnod 17 évesen új családra nem vágyhatsz,már a felnőtté válás a feladat.
Ami a te esetedben ilyen szeretethiánnyal nehezebb.Próbálj megfelelő baráti társaságba kerülni,velük albérletbe menni,nincs kecmec már lassan felnőttként kell szocializálódni.
Magadról beszélsz utolsó ?
Mert a 6.ik válaszoló is én voltam.Úgyhogy képzeld magamról beszéltem,hogy én mit csináltam.Mivel tanultam volt perspektívám,kitartásom.Többen költöztünk össze,hogy az albérletet kiadásokat fizetni tudjuk.
Arról beszéltem,amit megéltem!!!
A mai világ persze sokkal rosszabb,akkor több volt a lehetőség.A mai világban fiatalként külföldre mennék el,mint sok fiatal ismerősöm és hazahoznak annyi pénzt,amivel boldogulnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!