Szakítsak vele vagy mit csináljak? Teljesen kivagyok.
Igen, erre én is gondoltam már.. kedves utolsó :D :)
A másik meg az, hogy Karácsonykor akarja megkérni a kezem és ha most meg szakitok akkor az jó gáz
Mennyit keres az anyja? Költözzön akkor kisebb lakásba, béreljen szobát. Nem normális, hogy a gyerekén akar élősködni.
Számold ki, ha összeköltöznétek mennyi lenne a közös bevételetek, mennyi lenne a fenntartásotokra szükséges költség, esetleg tudnátok-e anyukát támogatni.
De az ilyen együttélésekkel kapcsolatban nekem csak rossz tapasztalataim vannak, senki kedvéért nem mennék bele, és nem hiszem, hogy egy felnőtt hibáit a gyerekének kellene helyrehozni (Értem ezalatt gondolt volna anyuka korábban arra, hogy "öregen" is meg kell élni valamiből).
Ez az utolsó nagyon gonosz volt.
Mert mindenki maga dönti el, hogy mennyit keres, mi?
Lehet, hogy anyuka azért nem tartalékot, mert a fiát kellett felnevelnie.
Ez azért embertől is függ, hogy kivel hogyan lehet kijönni és mennyire akar a fiatalok életébe beleszólni. Van, akivel egész jól együtt lehet élni és van, akivel képtelenség. A lényeg az, hogy meglegyen a magánszférátok, külön bejárattal és ne legyen átjáróház. Én is laktam együtt az exem szüleivel és mikor lefektettük a szabályokat, akkor nagyjából be lettek tartva mindenki részéről. Igaz, voltak néha nézeteltérések, de nem volt elviselhetetlen.
Viszont az már nagyon nagy gáz, hogy csak azért nem akarod elhagyni a párodat, mert jön a karácsony és akkor akarja megkérni a kezed. Mire vársz? Megvárod, míg menyasszony leszel és akkor majd könnyebb lesz a szakítás? Gonosz húzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!