Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítsak vele vagy mit...

Szakítsak vele vagy mit csináljak? Teljesen kivagyok.

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal és feljött az összeköltözés téma. Közölte, hogy ő mindenképp úgy akarja, hogy az anyja is velünk lakjon mivel nem tudná egyedül eltartani magát, apja már rég meghalt. Évek óta arról álmodoztam, hogy ketten lakunk és majd később a gyerekeinkkel, teljesen kivagyok most. L/22

2013. nov. 25. 19:07
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Igen, erre én is gondoltam már.. kedves utolsó :D :)

A másik meg az, hogy Karácsonykor akarja megkérni a kezem és ha most meg szakitok akkor az jó gáz

2013. nov. 25. 19:26
 12/36 A kérdező kommentje:
Kockaház 3 szobás
2013. nov. 25. 19:27
 13/36 anonim ***** válasza:
61%

Mennyit keres az anyja? Költözzön akkor kisebb lakásba, béreljen szobát. Nem normális, hogy a gyerekén akar élősködni.

Számold ki, ha összeköltöznétek mennyi lenne a közös bevételetek, mennyi lenne a fenntartásotokra szükséges költség, esetleg tudnátok-e anyukát támogatni.

De az ilyen együttélésekkel kapcsolatban nekem csak rossz tapasztalataim vannak, senki kedvéért nem mennék bele, és nem hiszem, hogy egy felnőtt hibáit a gyerekének kellene helyrehozni (Értem ezalatt gondolt volna anyuka korábban arra, hogy "öregen" is meg kell élni valamiből).

2013. nov. 25. 19:30
 14/36 anonim ***** válasza:
23%

Ez az utolsó nagyon gonosz volt.

Mert mindenki maga dönti el, hogy mennyit keres, mi?

Lehet, hogy anyuka azért nem tartalékot, mert a fiát kellett felnevelnie.

2013. nov. 25. 19:32
 15/36 A kérdező kommentje:
Igen, kedves utolsó én is igy látom ahogy te. kerek perec megmondta, hogy ő az anyjával fog lakni akkor is ha engem el kell hagynia
2013. nov. 25. 19:32
 16/36 anonim ***** válasza:
47%
Nem gonoszságból mondom, de hú de szerelmes vagy szegény srácba, ha mindössze az a reakciód a szakításra, hogy gáz lenne, mert ő el akar jegyezni. :D
2013. nov. 25. 19:37
 17/36 anonim ***** válasza:
96%

Ez azért embertől is függ, hogy kivel hogyan lehet kijönni és mennyire akar a fiatalok életébe beleszólni. Van, akivel egész jól együtt lehet élni és van, akivel képtelenség. A lényeg az, hogy meglegyen a magánszférátok, külön bejárattal és ne legyen átjáróház. Én is laktam együtt az exem szüleivel és mikor lefektettük a szabályokat, akkor nagyjából be lettek tartva mindenki részéről. Igaz, voltak néha nézeteltérések, de nem volt elviselhetetlen.

Viszont az már nagyon nagy gáz, hogy csak azért nem akarod elhagyni a párodat, mert jön a karácsony és akkor akarja megkérni a kezed. Mire vársz? Megvárod, míg menyasszony leszel és akkor majd könnyebb lesz a szakítás? Gonosz húzás!

2013. nov. 25. 19:37
 18/36 A kérdező kommentje:
Az eljegyzést az csak úgy irtam, hogy pont inkább most kéne mint akkor
2013. nov. 25. 19:41
 19/36 anonim ***** válasza:
39%
Ha szakításon gondolkodsz, jobb minél előbb meglépni, hogy ne hitegesd feleslegesen. Vagy elfogadod, hogy az anyja az életetek része lesz vagy tovább állsz. Hiszen ragaszkodik az anyjához.
2013. nov. 25. 19:46
 20/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom nagyon szeretem de én nem akarok az anyjával együtt lakni és kész, fogalmam sincs mit tegyek.
2013. nov. 25. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!