Nem tudom, hogy szakítsak a párommal? Egyszerűen nincs arcom, mert úgy jön le, hogy direkt használtam ki.
Tényleg nagyon megszerettem,20 éves voltam ő 28.Két éve vagyunk együtt,ő dolgozott (és költött rám) én csak állandóan tanultam (egyetem) így nem dolgoztam,vagy csak ideiglenesen,de alig költöttem pénzt a kapcsolatunkba.
Szóval,sokszor meghívott enni,szórakozni,belépők és sokat kocsikáztunk,szóval tonna számra fogyott a drága benzin is,vett nekem ajándékba egy robogót is.Végül eljött annak az ideje,hogy együtt éljünk.Kicsit kevesebb,mint egy év után kibérelete (elég olcsón),szüleim addig is kiadott lakását,végül hozzá költöztem.A lakást teljesen felújítottuk,festettük,falat bontottunk,barkácsoltunk minden.(Amióta odaköltöztem már nem fizetett a szüleimnek)
Végül is több mint 1 év alatt,elég sokat vásárolt bele,méghozzá olyanokat,amiket nem tudok neki visszaadni pl: festék.
Napról napra még jobban szeret engem a barátom,én valamiért elhidegültem pár hónapja.Nem tudom mi történt,senkibe nem szerettem bele,nem bántott meg,sosem veszekedtünk még,nincs punnyadás.Egyszerűen egy szép reggelen érzelemmentesen keltem fel vele kapcsolatban és bárhogy is próbáltam visszarázódni,nem megy.Szakítani szeretnék,de nincs pofám.Ő imád,szeret,tisztel még tovább tervez én meg szemétnek érzem magam és még csak kompenzálni sem tudom =/
Pláne még az is bennem van,hogy tavaly elvitt 1 hónapra nyaralni Olasz tengerpartra,amiért éjt nappalá téve sok műszakban dolgozott :(((
Komolyan soha nem akartam kihasználni,hosszú távra terveztem vele,fél év múlva már diplomás leszek,szeptembertől meg már dolgozom is,szóval anyagilag sokkal jobban állnánk,de nem szeretem.
Bocsánat a bugyuta megfogalmazásért és a sok-sok szóismétlésért.
Rengeteget dolgozott és költött. =/
Nem szereti a motorokat,neki autója van,azért kaptam mert azzal könnyebben bejárok egyetemre és gyorsabban is.Nem hiszem,hogy bármit is visszafogad,de most akkor az összes ajándékát "pakoljam össze?"
Jajj,aktív voltam a kapcsolatban!Rengeteg midnent szerveztem,találtam ki,leptem meg.Nagyon kreatív és romantikus vagyok,bőven kedvében jártam sokszor.
Érvényesülök én is,mert mellette tanultam meg egy nyelvet,kezdtem el egy másikat és tanultam meg vezetni és csináltam már pár tervet,ami meg is valósult csak más nevével,szóval nem hiszem,hogy ez a baj.
Egyszerűen nem kívánom már,hogy hozzámérjen sem.
Lehet,hogy le leszek pontozva, de én teljesen megértelek! Velem is megtörtént,hogy egy reggel arra ébredtem, már nem szeretem az amúgy odaadó és figyelmes párom. 2,5 év után szakitottunk.
Szerintem vonatkoztass el az anyagi dolgoktól és koncentrálj arra,amit érzel. Jó lenne,ha neki is jeleznéd, hogy már nem vagy boldog és ez nem az ő hibája,csak most nem érzed azt a tüzet,amit eddig. Ha értelmes,akkor néhány átbeszélgetett éjszaka után (nem átveszekedett) közösen döntésre tudtok jutni, hogy hogyan tovább.
Nincs semmi,kb 3 hónapja csak agyalok,hogy vajon mi lehet a gond,de nem találok semmit.Nem tetszik senki,nem bántott meg.Egyszerűen elmúltak az érzéseim.
Őszintén nem tudom,hogyan közelítsem meg a témát sem.Imád engem,okot sem tudok mondani mi bajom van.
Ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!