Izzadás ellen? A páromat és engem is nagyon zavar hogy a hónaljamon szinte már kóroson izzadok. ( bekenem a hónaljam ) nagyon sokfélét használtam már, egyik sem jött be és még a pólóimat is megfogták! Egyszerűen csak ülök egy széken és izzadok.
Nekem is ez volt, egészen gimi óta, úgy 21-22 éves koromig. Most 23 éves vagyok. Állandóan stresszeltem, izgultam ha emberek közé kellett mennem, de valahogy leküzdöttem ezt a gátlásomat, és elmúlt az izzadás is. Persze nyáron nagy melegben szakad rólam a víz, mert kibírhatatlan. A te izzadásodban nem lehet benne ez? Ez az aggódás, hogy már megint izzadok és úristen, és rágörcsölsz? Nekem ha pl vizsgám van, szétfagyok az idegtől, de közben izzadok, iszonyat idegesítő dolog, viszont a hétköznapokban már nincs ilyen gondom.
Én Vichy dezodort használok, zöld kupakos. Hatásos, de nem mondom hogy ettől múlt el az izzadásom, mert nincs így.. Tedd rendbe a lelked, próbálj ne foglalkozni vele.
Gyógyszertárban lehet kapni ODABAN sprayt. Nekem ez elég jól bevált. 5 ezer ft körül mozog, de nagyon sokáig elég. Kb hetente kell használni. Tuti nem fogsz rögtön kapni, mert nem lesz készleten, de meg fogják neked rendelni :) Hónaljra, talpra, tenyérre mindenhova jó.
Ami elvileg végleg megszüntetné az a botox injekció.. De elég brutálisan hangzik és gondolom az ára is jó.
A rossmanban lehet kapni valami hónalj betétet is amit fel kell ragasztani és felszívja a nedvességet. Ez nem tudom milyen lehet, de pár száz forint, bár elég zavaró lehet, hogy ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!