Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik! Zavar titeket hogy szépen kisminkelve megcsinált frizkóval elindultok otthonrol és a barátotok 5perc alatt lecsokolja még a szempillaspirált is? Mit lehetne ez ellen tenni? Engem eléggé zavar
Miért lenne baj, ha sminkkel érzi magát szépnek? Nem hiszem, hogy amúgy rondának érezné magát, de egy ízléses smink mindenkin csak segít, még a legszebb embereken is.
Egyébként amit az első válaszoló írt, hogy ne egy gorillával állj össze, az igaz? Szépen nem tud megszeretgetni?
11:34-es, egy pillanatra! A kérdés úgy hangzott, zavar-e minket... hát engem nem zavar, mivel nem hordok sminket.
Szó sem volt olyanról, hogy a kérdező ne viseljen ilyesmit, de nem kötötte ki, hogy csak gondosan kifestett hozzászólók válaszolhatnak. :)
Tipikus plasztikrongy kérdés.
Te most kirakatibabának készülsz, vagy együtt lenni a pároddal? Amúgy is a hülyét meg lehet kapni a kivakolt mű nőktől, de ha még hápogna is azért, mert a felesleges tollászkodása elkenődik/elmaszatolódik, tuti hátraarc és minden jót. Más kérdés, hogy felszínes társadalomban élünk, és sminkelni KELL.
Gondolom tépőzárast hordasz, nehogy cipőfűzéskor lehajolva a hajcsudakoronád összezilálódjón... (hüpp)
Ahogy jó eséllyel a szembeszelet sem szereted, az eső is milyen igazságtalan, és eleve, milyen dolog, hogy a kiskrapek akinek van rád igénye, még meg is csókol, hozzád is ér? (hüppszli hüpp)
Erre tényleg nem lehet normális reakciót adni.
"szép vagyok mikor itthonrol eljövök és szanaszét áll a hajam már az elsö ölelésétől is"
Fájdalmas.
under 16?
Akkor reális a kérdés, följebb nem elfogadott. Örülj neki ha szeretnek. lesz ez még így se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!