Szakítsak vele vagy mit csináljak? Teljesen kivagyok.
Ha ezt nem tudod elfogani akkor jobb külön menni.
Édesanyám gyermek koromban meghalt. Azóta apukámat én gondozom. Ő jár dolgozni, de semmi másra nem képes egyedül. Főzni, mosni, takarítani kell rá. Ha egyedül hagynám abba belehalna.
Én meg tudom érteni párod, nagyon nehéz egy életképtelen özvegy szülővel.
Én nagyon jól kijövök az anyósjelöltemmel, és alapból a 20-30-40 évvel idősebb nőkkel, szóval sztem ha más lenne a párom se lenne gond. Együtt is élünk 4 éve, éppen szakítófélben vagyok a párommal albérletet keresek, nem csak emiatt. De, hogy én még 1x nem akarok senkinek se anyjával, se apjával se Isten tudja kijével együtt élni az is biztos! Kivéve ténylegesen ideiglenes állapot.
25/N
Akkor most mit csináljon? Hagyja éhen halni az anyját?
Nem tudom, hogy anyagilag tudjátok-e támogatni, ha külön él vagy mindenképpen együtt kell élni.
Az sem mindegy, hogy hova költöznétek. Nyilván egy lakásban kényelmetlen így 3-asban. De pl. ház esetén lehet külön emelet, külön lakrész, külön bejárat.
Megértelek, ennek ellenére csak emiatt biztos nem szakítanék, ha a kapcsolatommal minden rendben lenne, és szeretnénk egymást.
Azt nem lehet, hogy ti összeköltöztök, és anyukáját havonta x összeggel kisegítitek? Vagy mennyire nem tudja magát ellátni? Se rokkant nyugdíj, se nyugdíj, se munka, se más jövedelem nincs az anyának? A fia tartja el teljesen?
Itt nem is az együttlakás a legnagyobb probléma (főleg, ha nem anyós házában lesztek, akkor úgymond "főnökösködni" sem mer majd talán), hanem az, hogy ha anyagilag lehúz titeket, akkor a büdös életben nem fogtok tudni családot alapítani.
Most akkor lakás vagy ház? Mekkora? Lehet-e külön lakrészt kialakítani benne nektek?
Fenn tudná-e tartani anyukája, ha eladnák és kisebbet kapna helyette?
Szerintem lehet megoldást találni, csak normálisan meg kell beszélni együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!