Az normális dolog, hogy a két macskámmal többet foglalkozom, mint a menyasszonyommal?
Azt hiszem jobb is, hogy nem tudom meg :)
Á.
"egy esetleges családbővítés esetén búcsúzhatsz a macskáktól, mert gondolom a számodra legfontosabbakat (párod és a gyereked) nem tennéd ki a legkisebb veszélynek sem....." - ez NEM IGAZ! Rengeteg nőt és férfit ismerek, akinek macskája van, ÉS (egészséges)gyereke(i)...
A macskákat szerető férfi nagyon vonzó, és férfias! Az állat nem nemfüggő!
Azzal egyetértek, hogy ezzel együtt gondold át, figyelsz-e eleget a párodra! De talán nem a macsekok rovására kéne javítani a dolgon.
páromnak is van 3 macskája,a legkisebb alhat is az ágyában...
de ha én vagyok nála,házba max kajálni jöhetnek be...tiszta ször minden,pedig naponta van takaritva minden
másznak rá,bujnak hozzá,nekem meg feláll a ször a hátamon,hogy a macska felmehet a konyhapultra...
szerencsére én emiatt nem leszek ex,párom megtanulta,hogy én jövök,macska megy:D
ha meg összeköltözünk,max kinti macska lesz...vagy inkább kutyus,de csak kisméretű,lehetőleg neméles fogakkal...
22/L
(kérdező menyasszonya helyében simán kitettem volna már a macskák szűrét...a a kérdezőével együtt...)
Én imádom a cicákat, szívesen lennék egy olyan ember párja, aki szintén rajong az állatokért. Az én kedvesem sem szereti a kutyámat. A kutya egy éve velem van, a kedvesem csak néhány hónapja. Nem a vőlegényem, nem biztos, hogy vele élem le az életemet. Biztos, hogy nem dobnám ki a kutyámat a lakásból, mert neki nem tetszik. Mikor megismert, tudta, hogy ilyen vagyok, és így szeretett belém.
Kérdező! Gondolom a menyasszonyod is tudta, hogy te "macska-bolond" vagy (mint én), és így is megszeretett. Amikor megkérdet a kezét, már ott voltak a cicák is, nem? tudta,mit vállalt. Most ne nyavalyogjon!
Elég buta dolog tőle, hogy a macskákra féltékeny.
19L
Nem normális dolog. Igenis a lányt tessék tutujgatni, ha ott van veled, a macskáknak addig kuss.
(Ja igen, nekem 3 macskám van, és el tudom őket hajtani ha a helyzet úgy kívánja, nem lógnak mindig a nyakamon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!