Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális dolog, hogy a két...

Az normális dolog, hogy a két macskámmal többet foglalkozom, mint a menyasszonyommal?

Figyelt kérdés
Öt éve velem laknak a cicák, kis kiszolgáltatott állatok. A leendő párom azt sérelmezi, hogy sokat foglalkozom velük és ez az ő rovására megy. Esküszöm, úgy érzem, hogy "féltékeny" a cicákra.
2009. nov. 19. 20:41
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
21.26 Köszi, de vegyük úgy, hogy nem válaszoltál.
2009. nov. 19. 21:34
 12/45 anonim ***** válasza:
58%

Te kértél véleményeket!

Csak az a jó válasz, ami Neked is tetszik? Máskor ne kérdezz!

És élj a macskákkal, nőt ne akarj :)

2009. nov. 19. 21:35
 13/45 A kérdező kommentje:
Hasonló jókat Neked is!
2009. nov. 19. 21:38
 14/45 anonim ***** válasza:
52%

Egyaltalan nem normalis, hogy tobbet vagy a cicakkal, mint a menyasszonyoddal. Szerintem nagyon jol gondold meg, hogy macskat veszel-e majd felesegul, vagy a baratnodet?!

Azert arra is vigyazz, hogy ferfi letedre nehogy elmacskasodjal! Igy is eleg visszataszitonak tartom, hogy ferfi letedre macskazol. Nevetseges, oszinten.

A baratnodnek gondolom kezdetben meg tetszett is, hogy milyen kedves, baratsagos, cicas ferfi vagy. De most mar atlat a rozsaszin felhon, es latja, hogy nem lesz ez igy jo.

Valassz a macskak es a baratnod kozott. Es ha majd lesz gyereketek is mit fogsz csinalni? Akkor is macskazol?

2009. nov. 19. 21:39
 15/45 anonim ***** válasza:
60%
Nem,egyáltalán nem normális.Én össze se jöttem volna veled...sztem tutujgasd a macskákat,és ne akarj párkapcsolatban élni.Mi lenne,ha gyerekek is lennének?Őket is a macskák mögé sorolnád?!
2009. nov. 19. 21:46
 16/45 anonim ***** válasza:
68%

Pedig kedves kérdező bármennyire fáj is vagy nem tetszik a dolog, a 21:26-os válaszolónak tökéletesen igaza van.

(21:25 vagyok)

2009. nov. 19. 21:47
 17/45 A kérdező kommentje:

Utána érdeklődtem, macskát nem tudok feleségül venni a jelenleg érvényben lévő törvények alapján.

Az mit jelent, hogy "elmacskásodok"?

2009. nov. 19. 21:48
 18/45 anonim ***** válasza:
93%
Mit értesz az alatt, hogy többet foglalkozol a cicákkal? Mennyi időt töltesz velük és hogyan? Nekem is van macskám, imádom, de ha a párom is itt van, akkor a cica mellékszereplő.
2009. nov. 19. 21:51
 19/45 anonim ***** válasza:
55%

Amugy mi köze a gyerekek születésének ahoz h szereti a cicákat ?? Amellett ugyan ugy lehet, biztos vagyok benne hogy a gyerekek elötérbe kerülnek, de itt a kérdés nem gyerekekröl szol, itt csak egy pár van ahol a fiu szereti a cicákat, semmi kivetni való nincs benne addig mig a cicák nem szolnak bele az életükbe!!

De általába a cica minden bizonnyal egy állat amit lehet teljesen befolyásolni a szeretett nö mellett tehát mig a fiu tudja kezelni a dolgokat ( amelett h szereti a cicákat ) addig nincs gond, ha már tullépik a dolgot akkor annyi.

2009. nov. 19. 21:52
 20/45 anonim ***** válasza:
68%

Hát szerintem egyáltalán nem undorító hogy valaki férfi létére macskázik... Nem attól lesz férfi hogy pitbullja van.

Szerintem inkább ilyen legyél mint itt az egyik kérdésben a férj aki azzal dicsekedett, hogy ő lesz*rja a kutyát mióta gyereke van, és a macskát is el akarja tenni láb alól, mert az asszonyka vele is foglalkozik a napi teendőinek elvégzése után.. Hát ez az undorító szerintem! Aki állatot tart az gondoskodjon róla és ne csak addig amíg nem nem születik a kölyök! Vagy ha erre nem képes akkor gonodlkodjon előre és ne csináljon gyereket, vagy ne vegyen állatot. Az állat semmivel sem ér kevesebbet mint egy ember. Aztán van egy csomó nő akik olyanokon tudnak kiakadni, hogy égnek áll a hajam, pedig én is nő vagyok! Fogalmazzunk úhy, hogy a bolhából is elefántot csinálnak... (hasonló mint a gyerek témakörben a sos ma kétszer is remegett a gyerekem mit tegyeeeek típus. Úristen ma szex közben kimondta a nevem biztos megcsal... És hasonló túlzások)

Ha pedig valóban csak a macskával törődsz- amit nem is mondtál el túl részletesen- akkor pedig csak azt tudom mondani: gondolom nem egy napja ismeri a kérdezőt a csaj, olyannak meg ne legyen a menyesszonya aki nem tetszik neki. Ha valaki komolyan foglalkozik állatokkal akkor tetszik-nem tetszik elég tetemes időt kell rájuk álodznia. És gondolom az elején sem titkolta ezt. Én pl nem tudom megmondani hogy a párom vagy a sok a kutyám a fontosabb, mert máshogy szeretem a szerelmem és a kutyáim és egyik sem ér kevesebbet. A párom pedig elfogadja hogy nekem ez a hobbim sőt több mint hobbi és így leég sok időt kell rááldoznom, ami persze nem azt jelenti hogy ő el van hanyagolva.

Ha pedig valóban csak velük foglalkozol és senki mással, akkor sem vagy rossz csak ne várd hogy egy más típusú ember jól érezze magát veled.

2009. nov. 19. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!