Az normális dolog, hogy a két macskámmal többet foglalkozom, mint a menyasszonyommal?
Pl. az, hogy menyasszonya van, aki sérelmezi a dolgot.
És előbb utóbb gyerek téma is lesz, és akkor végleg el kell tüntetni a macskákat (de legalább a terhesség alatt). Ha most ennyire elsők a macskák, akkor vajon képes lesz meghozni ezt az áldozatot? Vagy kiteszi a családját a fertőzésveszélynek?
Nekem 2 éves lesz a gyerekem, idén tavasszal került fel napirendre az állat téma. Ugyanis volt 2 kutyánk (nagy kertes ház, nagy udvar) és a lányom idén tavasszal már 1 éves elmúlt. Döntenünk kellett, hogy maradnak e a kutyák, kitéve a gyerekünket annak a veszélynek, hogy egy óvatlan pillanatban a kutyák bántják- e vagy a kutyáknak új gazdit keresünk. Utóbbi mellett döntöttünk, mert természetes, hogy a család a legfontosabb, a gyerekünk, nem az állat, akármilyen cukipofa.
Emellett nem tudom elképzelni, hogy az ágyunkban legyen a macska, az ágyam ( és a konyhám) tiszta helyek, nincs helye ott szőrnek. Na meg ha épp szexelünk..... nincs helye ott egy macskának.
Le lehet pontozni, fáj az igazság?
Gondolkodj egy picit, mert ha nem változtatsz a menyasszonyod EX lesz hamarosan. És az elkövetkező nők is.
Egy felnőtt férfitől, akinek menyasszonya van érettebb gondolkodást várnék el.
Ági 24
Kedves Ági 24.
Vegyük úgy, hogy Ön sem válaszolt a kérdésemre.
akarmilyen hulyen hangzik de en a felesegemet valasztom mert avval kellek azzal fekszek es vele elem le az eletemet nem a macskakkal
egy kerdes kedves kerdezo lefekves elott kihez nyulsz ??
Sajnálom, de nem akartam kockáztatni, mert nincs az a kutya vagy más állat, ami fontosabb lehet a gyerekemnél.
Az a baj, ha Neked az állat fontosabb. Gondolom nincs gyereked, különben nem írnál ilyet.
A kutya nevelhető... ja, ezért van hetente a hírekben, hogy kisgyereket tépett szét a saját kutyájuk, aki szelíd bárány, és a szülők nem értik. Na én ezt nem kockáztattam. Akkor sem ha egy dög vagyok.
Amúgy a kutyák jó helyen vannak,a puli a barátnőmnél, a labrador anyósoméknál.
Ági
Kedves Kérdező!
Vegyünk úgy, hogy Ön nem normális.
Ági
Kedves kérdező!
Ha fáj az igazság és nem viseli el a kritikát, akkor nem kell olyan kérdéseket feltenni amikre normálisan gondolkodó emberek is válaszolnak.
Agi teljesen igazad van, hagyd a temat, mert latod nem ertik meg a lenyeget ugysem! Majd ha meglesz a baj, mar keso lesz sokaknak!
Kerdezo, az elmacskasodas azt jelenti, hogy most ket macskad van, de nemsokara lehet hogy meg tobb is lesz 5-6-10 meg tobb.
Minden jot, jo macskazast!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!