Az normális dolog, hogy a két macskámmal többet foglalkozom, mint a menyasszonyommal?
22. 20- as igazad van, nem érdemes vitázni ilyenekkel. Kb. olyan, mint amikor a politikai fanok esnek egymásnak :)
Tudod, kíváncsi lennék a kérdezőre, milyen lehet, milyen lakásban lahat, hogy nézhet ki egy ilyen "férfi".
Ági
Biztosan hallottatok mar ti is, hogy az anya az udvarukban hagyta a babajat a babakocsiban. A levegon a baba jokat aludt. A gazdi meg az okos, gyonyoru, nagytestu kutyajukat is odahivta a babakocsi melle, orizze a babat amig o a hazukban tevekenykedik.
Igen am, de az okos kutya annak ellenere, hogy imadta a gazdajat is, es nyilvan a kicsi babat is a babakocsiban, elfelejtkezett magarol, es a babakocsira felugrott, amibol a baba egy pillanat alatt kiesett!
A foldon fekvo kisbabat a kutyajuk megtepte, mire az anya kierkezett a hazbol, mar keso volt.
Szoval nagy kutya baratok, es macska baratok, csak ovatosan es esszel az allatokkal! Sem kisgyerekben, sem kutyaban semmi korulmenyek kozott nem lehet megbizni!!!
unokatesóm most szül egy gyereket egy bentlakásos macsek mellé. miért kéne eltűntetni? van, aki takarít...és még mielőtt jönnének az okosok az oly kedvelt toxoplazmózissal én is tudom mi az, unokatesóm és a macsek is le lett tesztelve. én úgy nőttem fel művelt, igényes családban, hogy a farkasölőnk bundájába kapaszkodva tanultam meg járni. és életemben kb 2x voltam beteg. egy nevelt, gondozott, szeretett állat nem bánt egy kisgyereket se, sőt, többségük szereti őket. csak az a kutya veszélyes kicsire, amelyikkel nem foglalkoznak. Ági pedig biztos nem foglalkozott vele, ha nevelünk, szeretünk egy állatot akkor nem tudunk megválni tőle. mégis nálunk is felnőnek a gyerekek.
a Kérdezőnek válaszolva! mikor igent mondott is voltak macskáid. most áll neki hisztizni? kissé érdekes. bár azt nem mondtad meg mennyit vagy a macskákkal és mennyit vele. hozzáteszem én imádom a kutyám, sokat foglalkozunk vele a párommal együtt, nekem az is közösen töltött idő. szóval én nem értem hogy hisztizhet ezen valaki.
"Tudod, kíváncsi lennék a kérdezőre, milyen lehet, milyen lakásban lahat, hogy nézhet ki egy ilyen "férfi".
Nem fogja megtudni, Ágika!
Egy pillanatig ne zavarjon senkit, hogy itt nem kutyákról meg gyerekekről van szó... És valamiért mégis mindenki baromi okosnak hiszi magát csak éppen egy egyszerű kérdésre nem tud senki válaszolni.
Kérdező: szerintem ha már a párod szóváteszi a dolgot, érdemes lenne átgondolnod, nem-e van igaza a menyasszonyodnak és tényleg többet foglalkozol a cicusokkal, mint vele.
Jó dolog a cicázás, én is állatbarát vagyok, de az ember szerelme mégiscsak többet ér, nemde? Nem azt mondom, hogy válasz kettejük között hanem próbáld valahogy orvosolni a helyzetet. Kérdezd meg a párod, hogy min szeretne változtatni, illetve jó tanácsnak tartom, hogy bevond őt is a cicázásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!