Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális dolog, hogy a két...

Az normális dolog, hogy a két macskámmal többet foglalkozom, mint a menyasszonyommal?

Figyelt kérdés
Öt éve velem laknak a cicák, kis kiszolgáltatott állatok. A leendő párom azt sérelmezi, hogy sokat foglalkozom velük és ez az ő rovására megy. Esküszöm, úgy érzem, hogy "féltékeny" a cicákra.
2009. nov. 19. 20:41
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
51%
Elég naív lehet ha a híreknek hiszel. :) Azt is elhiszed, hogy a cukorkátl lesz boldogabb a családod? Tudod az a szenzáció, hogy a szegény kisgyereket széttépi... Az csak az állatvédők derítik ki utána titokban, hogy a kutya egész életében láncon volt, vagy épp egy méternyi helyen ahol a suhancok minden áldott nap szurkálták, vagy nem kapott enni, vagy hogy már a bőrébe nőtt a láncnyakörv és rettenetesen szenved, vagy a gazdái fejére nőtt a kutya, mert állatkínzásnak tartották a nevelést és a kutya volt legfeljebb a rangsorban, vagy arról sem hogy a gyereknek senki nem tanította meg hogy a kutyát nem rugdosni kell meg a tányérjába nyúlni, meg arról sem szólnak a hírek hogy a cuki kutyus egész napra magára hagyták a gyerekkel amit nem szabad... Mert ebből nem lesz pénz, csak abból, hogy a pitbullrottweilernémetjuhászdobermann keverékek megint széttépték a falu legszentebb öregasszonyát, meg a legokosabb szülők gyerekét! Lehet hogy gyerek nincs (bár lehet hogy van ehhez semmi közöd), de azt elmondhatom hogy értek a kutyákhoz ("csak" kinológus vagyok) és tudom, hogy egy jólnevelt, jó helyről származó, a fajának megfelelően kezelt (tehát nem emberként, mer olyan cukibabayorki) kutya SOHA nem fog bántani egy családtagot! Az első amit megtanítanak a kutyásoknak, hogy akármit csinál az állat, MINDIG a gazda a hibás és nem a kutya... Tehát názd meg a kutyát és rögtön bizonyítványt állíthatsz ki a gazdájáról. Ha pedig nincs időd erre akkor neked nem való kutya hogy aztán eldobhasd ha valami fontosabb jön. Ennyi.
2009. nov. 19. 22:22
 32/45 anonim ***** válasza:
89%
Nem azzal van a baj hogy férfi létedre macskát tartasz, az én páromnak is van egy cicája akit nagyon szeret. Az viszont már baj hogy többet törődsz velük mint a menyasszonyoddal. Akárhogy is, ott már gondok vannak ha egy embernek nem egy másik ember a legfontosabb az életében, hanem egy állat. A helyén kell kezelni a dolgokat, bármennyire is szeretsz egy állatot, ez sosem mérhető egy emberi kapcsolathoz. A terhességgel kapcsolatban, én úgy tudom hogy csak akkor veszélyes ha a nő terhesen kerül először kapcsolatba a macskával, ha már régebb óta "kontaktusban" vannak akkor nem. De erről inkább orvossal kéne konzultálni.
2009. nov. 19. 22:27
 33/45 anonim ***** válasza:
50%

22. 20- as igazad van, nem érdemes vitázni ilyenekkel. Kb. olyan, mint amikor a politikai fanok esnek egymásnak :)

Tudod, kíváncsi lennék a kérdezőre, milyen lehet, milyen lakásban lahat, hogy nézhet ki egy ilyen "férfi".

Ági

34/45 anonim ***** válasza:
67%

Biztosan hallottatok mar ti is, hogy az anya az udvarukban hagyta a babajat a babakocsiban. A levegon a baba jokat aludt. A gazdi meg az okos, gyonyoru, nagytestu kutyajukat is odahivta a babakocsi melle, orizze a babat amig o a hazukban tevekenykedik.

Igen am, de az okos kutya annak ellenere, hogy imadta a gazdajat is, es nyilvan a kicsi babat is a babakocsiban, elfelejtkezett magarol, es a babakocsira felugrott, amibol a baba egy pillanat alatt kiesett!

A foldon fekvo kisbabat a kutyajuk megtepte, mire az anya kierkezett a hazbol, mar keso volt.

Szoval nagy kutya baratok, es macska baratok, csak ovatosan es esszel az allatokkal! Sem kisgyerekben, sem kutyaban semmi korulmenyek kozott nem lehet megbizni!!!

35/45 anonim ***** válasza:
32%
Az is csak a véletlennek köszönhetp hogy én élek meg a 3 tesóm, mivelhogy legalább 10 kutyánk volt mióta megszülettem. :) Meg a szomszédnak is csak szerencsére volt, meg a sok kutyés embernek aki nem teszi ki a kutyáját amikor szül. De remélem mindent kidobsz mert a gyerek fontosabb, fontosabb anyánál, apánál, férjnél, dobd őket, fontosabb a házimunkánál, ne csináld többet. Amit megszelidítettél azért felelősséggel tartozol... A gyereket is dobd kui ha véletlenül bűnöző lesz belőle...
2009. nov. 19. 22:29
 36/45 anonim ***** válasza:
48%
Hát igen, nem érdemes olyanokkal vitázni akik okosabbnak hiszik magukat a 5 év alatt, etológiából (viselkedéstan) és kutyákból megszerzett diplomámnál, pusztán mert szültek egy gyereket. :) Elnézést.. :) (Ha a gyereked a kutyával hagyod akkort te vagy a hibás nem a kutya, mert egyik legfontosabba szabály hogy nem lehet őket egyeüdl hagyni. )
2009. nov. 19. 22:32
 37/45 anonim ***** válasza:
72%

unokatesóm most szül egy gyereket egy bentlakásos macsek mellé. miért kéne eltűntetni? van, aki takarít...és még mielőtt jönnének az okosok az oly kedvelt toxoplazmózissal én is tudom mi az, unokatesóm és a macsek is le lett tesztelve. én úgy nőttem fel művelt, igényes családban, hogy a farkasölőnk bundájába kapaszkodva tanultam meg járni. és életemben kb 2x voltam beteg. egy nevelt, gondozott, szeretett állat nem bánt egy kisgyereket se, sőt, többségük szereti őket. csak az a kutya veszélyes kicsire, amelyikkel nem foglalkoznak. Ági pedig biztos nem foglalkozott vele, ha nevelünk, szeretünk egy állatot akkor nem tudunk megválni tőle. mégis nálunk is felnőnek a gyerekek.

a Kérdezőnek válaszolva! mikor igent mondott is voltak macskáid. most áll neki hisztizni? kissé érdekes. bár azt nem mondtad meg mennyit vagy a macskákkal és mennyit vele. hozzáteszem én imádom a kutyám, sokat foglalkozunk vele a párommal együtt, nekem az is közösen töltött idő. szóval én nem értem hogy hisztizhet ezen valaki.

2009. nov. 19. 22:34
 38/45 A kérdező kommentje:

"Tudod, kíváncsi lennék a kérdezőre, milyen lehet, milyen lakásban lahat, hogy nézhet ki egy ilyen "férfi".

Nem fogja megtudni, Ágika!

2009. nov. 19. 22:35
 39/45 anonim ***** válasza:
63%

Egy pillanatig ne zavarjon senkit, hogy itt nem kutyákról meg gyerekekről van szó... És valamiért mégis mindenki baromi okosnak hiszi magát csak éppen egy egyszerű kérdésre nem tud senki válaszolni.

Kérdező: szerintem ha már a párod szóváteszi a dolgot, érdemes lenne átgondolnod, nem-e van igaza a menyasszonyodnak és tényleg többet foglalkozol a cicusokkal, mint vele.

Jó dolog a cicázás, én is állatbarát vagyok, de az ember szerelme mégiscsak többet ér, nemde? Nem azt mondom, hogy válasz kettejük között hanem próbáld valahogy orvosolni a helyzetet. Kérdezd meg a párod, hogy min szeretne változtatni, illetve jó tanácsnak tartom, hogy bevond őt is a cicázásba.

2009. nov. 19. 22:39
 40/45 anonim ***** válasza:
72%
Én válaszoltam a kérdésre is az elejln. :) Meg a többiek is. :)
2009. nov. 19. 22:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!