Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen "jelekből" lehet...

Milyen "jelekből" lehet leszűrni, ha a pasival nem érdemes családot, jövőt tervezni?

Figyelt kérdés

Azok a kérdések gondolkodtatnak el, ahol a nő írja, hogy betegek a gyerekek, a férj meg sörözni megy heti háromszor, vagy nem képes pelenkázni sem stb. Én olyan férjet szeretnék, akinél ez nem téma, hanem tudja, hogy a gyerekek nevelése közös feladat, és nem szívességet tesz vele nekem.

De ezeket a tulajdonságokat hogyan lehet előre látni a "jelöltben"?

2013. nov. 23. 08:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

...úgyhogy próbálom összeszedni az intő jeleket az exemről... Talán az, hogy a kapcsolati próbálkozásait, s hogy azok nem tartanak már, nem a maga hibájának tudja be, pedig gyors egymásutánban volt 7-8 néhány hónapos kapcsolata. Ami tartós volt, az meg távolságtartó érzelmileg és mindenhogyan. A gyerekeivel is nagy az érzelmi távolságtartás, nem beszélget velük érdemi emberi dolgokról. Gyáva, megfelelni akaró - bár ő ezt máshogy magyarázza magának.

Szóval kifelé nagyon szépséges, ahogy elmondja, de egyrészt nem egészen őszinte, másrészt a fentiek intő jelek az érzelmi helytállás hiányára.

A férfi, aki nem tud szeretni c. könyvet esetleg olvasd el!

2013. dec. 3. 02:12
 22/25 A kérdező kommentje:

Majdnem 2 éve együtt, még nem lakunk együtt, mert FÉL. Gyereket sosem tervezett, most kezd MEGBÉKÉLNI a gondolattal.

Ezek miatt vagyok egy kicsit bizonytalan.

Én 23, Ő 32

2014. febr. 23. 21:18
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
2év együttélés után házasság,gyerek (terveztük,várta),gyerek másfél éves korában újabb terhesség (tervezett,azt mondta várja),már egyedül szültem.4évig hazudta magának és nekem h felnőtt a feladathoz és családra vágyik.4 év után elment az első tinivel,most halálosan szerelmes,együtt élnek,esténként buliznak,filmeznek.Amire nem figyeltem: családi háttér,apja elhagyta két évesen,nem volt apamintája,anyuja erőskezű nő,felnőttként is gyerekként kezelte,tőlem is ezt kérte,nem voltak olyan felnőtt barátai akivel egy ilyen nagy döntést megbeszélhetett volna,csak haverjai voltak már a végén,ők is max 20évesek.A férj és aparészt,amíg velem élt maximálisan jól megjátszotta,nem szólt h gond van a házasságunkkal,ugyanolyan halogató módszerrel kezelte ezt mint ahogy az édesanyjától látta,aki a mai napig tolja maga előtt a gondjait,hátha megoldódnak maguktól.
2014. febr. 24. 07:50
 24/25 anonim ***** válasza:
29%

De milyen szépen is hangzik ez: "családot, jövőt tervezni"

Ez női nyelvre lefordítva a következőt jelenti: "Kell egy balfax, életképes spermiumokkal, és nagy bukszával hogy a gyerektartás százalékából jól el lehessen iddegélni. Kb ezeket a tulajdonságokat kell nézni.

2014. febr. 24. 08:26
 25/25 anonim ***** válasza:

1. Hogyan bánik a nőkkel, mi a véleménye a nőkről. Mennyire fontos neki az anyja, mi a véleménye az apjától.

2. Mennyire rugalmas vagy rugalmatlan karakter, mennyi esze van. Minél okosabb - nem képzett, hanem csak símán okos! - egy ember, annél rugalmasabb a személyisége.

Átlagember esetében kb. 21-25 éves korra "beáll" a személyiség, és utána már alig-alig változik és alig változtatható.

3. Te milyen ember vagy. A párkapcsolat ugyanis oda-vissza ható kölcsönös folyamat, amelyben egy idő után nagyon sokat számít az, hogyan hatnak egymásra. Rengeteg pasi van, aki azért lesz alkesz, trehány, lusta stb. , mert otthon ezt tanulta volna, vagy alapból gyenge a jelleme, hanem azért, mert begyűjtött egy olyan nőt, aki ezt hozza ki belőle.

4. Felelősségérzet. Ezt úgyis látod minden pillanatban, amikor vele élsz: hogyan vezet autót, mennyire tiszteli az Életet, mennyire becsüli önmagát, másokat, az időseket, hogyan viszonyul a jövőhöz, a munkához, a családjához. Segít-e egy ájult emberen vagy otthagyja a földön, mondván, "úgyis csak alkesz"... stb.

5. Végül: "Én olyan férjet szeretnék, akinél ez nem téma, hanem tudja, hogy a gyerekek nevelése közös feladat, és nem szívességet tesz vele nekem."

A saját apukádat nézd meg, hogy milyen ember. :)

Felül lehet írni a kapott-tanult családi pszichés mintákat, modelleket, de ahhoz már akarat kell és némi ész is. Nem csak pusztán a vágyak, hogy "nekem milyen királyfi kell..."

2014. febr. 24. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!