Milyen "jelekből" lehet leszűrni, ha a pasival nem érdemes családot, jövőt tervezni?
Azok a kérdések gondolkodtatnak el, ahol a nő írja, hogy betegek a gyerekek, a férj meg sörözni megy heti háromszor, vagy nem képes pelenkázni sem stb. Én olyan férjet szeretnék, akinél ez nem téma, hanem tudja, hogy a gyerekek nevelése közös feladat, és nem szívességet tesz vele nekem.
De ezeket a tulajdonságokat hogyan lehet előre látni a "jelöltben"?
Általában a dolgokhoz való hozzáállásán látszik. Aki pl. a komplett háztartást az elejétől a nőre hagyja, mondván az női munka, na az a gyerekkel is pont ezt fogja csinálni. Sok nő járja meg így, mert amíg ketten vannak, örömmel és szívesen megcsinálja a dolgokat, de aztán kiderül, hogy a kisgyerek is "női munka", aztán megszakad.
Azzal érdemes jövőt tervezni szerintem, aki úgy viszonyul a kérdéshez, hogy itt vannak ezek a megoldandó feladatok, tökmindegy hogy mosogatni kell vagy lefesteni az ablakkeretet, oldjátok meg KÖZÖSEN. Aki így áll hozzá, az jó eséllyel a később felmerülő problémákkal is így lesz.
Emellett nem hátrány még, ha igyekszik a kedvedben járni. Furán hangzik, de így lesz gyakorlata a kedveskedésben, odafigyelésben, ami a gyereknél is hasznos. Sok férfinek ugyanis az is a problémája, hogy fogalma sincs, hogy mit kezdjen egy másik emberrel, de nem is tudja kitalálni.
Másfél éves kapcsolat, még nem élünk együtt.
A szüleivel nagyon tisztelettudó és figyelmes, alapvetően velem is. Mindketten elég rendetlenek vagyunk, de ez még nem probléma, mert amikor a másik jön, mindig szépen rendet rakunk:)
Sajnos ő nem nagyon tervezett gyereket, én majd valamikor szeretnék, és remélem, nem kényszerből fog belemenni.
A szülei elég konzervatívok, de az apukája kiveszi a részét a háztartási munkában, ahogy látom.
pl :
neked vizsgáznod/dolgoznod kell másnap ezért nem mész valahova a Ő mégis elmegy
Munka után mindennap a haverokkal lóg
sosem hív meg semmire
minden barátnőjét megcsalta előtted
Ő tvzik amíg te vacsorát főzöl mindig
egyedül jársz bevásárolni
mindig te hívod
minden hétvégére olyan programot tervez ami nem kettesben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!