Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyit sírok egy olyan valami...

Annyit sírok egy olyan valami miatt, amiért nem is érdemes. Hogy legyek jobbkedvű?

Figyelt kérdés
holnap költözök fel pestre vidékről albérletbe egyetem miatt. de én nagyon nem akarom itthagyni anyukám :( nem akarok magamra főzni, magamat ellátni, olyan sokat tanulni :( és utána meg dolgozni életem végéig... ráadásul még a kolis életből is kimaradok, legalább az bulis lenne. olyan szomorú vagyok egyszerűen..
2013. aug. 31. 20:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor minek jelentkeztél egyetemre?
2013. aug. 31. 21:00
 2/27 A kérdező kommentje:
hát még akkor nem gondoltam bele, hogy tényleg itt kell hagynom mindent. amúgy meg mert meg fogom tudni csinálni, csak ez egy hirtelen hullámvölgy :(
2013. aug. 31. 21:01
 3/27 anonim ***** válasza:
Nyugi,elfog múlni ez az egész.Látod,te is tudod,hogy megtudod csinálni!Úgyhogy nem kell aggódnod,ezaz érzés megfog szűnni.Előbb-utóbb meg amúgy is elkellett volna látnod magad,főzni magadra..stb.De néhányszor hazamehetsz teljesen nyugodtan.Annyian megcsinálták már ezt az egészet,miért pont neked ne menne?
2013. aug. 31. 21:06
 4/27 anonim ***** válasza:

nyugi,nekem is így volt az elején

szokatlan,fura hogy kirepülsz az életbe!

én a világ lustája voltam,most meg mindennél jobban megszerettem főzni.....

2013. aug. 31. 21:09
 5/27 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Én kedden megyek, de még nem vagyok annyira megijedve, remélem nem is leszek.

Biztosan hamar meg fogjuk szokni mindketten! :)

2013. aug. 31. 21:09
 6/27 anonim ***** válasza:

Én is tele vagyok ellenérzésekkel..és hagytam magam befolyásolni..maradj még ráérsz.. ez többek között több minden miatt történt..de legfőképp ,hogy nem volt idő emeltezni..amire akarok menni oda pedig kötelező.

Az érettségim nagyon jó lett, úgyhogy az emelt az kelleni fog, nem hagyom abba. Én 300kmről szeretnék Pestre menni tanulni..idén már nem jött össze..de te örülj,hogy sikerült..:)

2013. aug. 31. 21:14
 7/27 anonim ***** válasza:
66%

1. Miért nem mentél akkor koliba? Olcsóbb is..

2. Hétvégente hazajárhatsz anyukádhoz, plusz elég fejlett már a technika (webcam)

3. Mégis mit gondoltál mi a sorsa az embereknek? Tanul,dolgozik, jó eséllyel nyugdíjas lesz. A sok tanulás majd meghozza azt neked, hogy olyan dolgot csinálj amit szeretsz, és észre sem veszed és hipphopp letelik a munkaidő.

4. Ne parázz azon, hogy magadat kell ellátnod, fogd fel egyfajta "önállósodás kezdetének" a dolgot. És még élvezni is fogod.

5. Miért maradnál ki a kolis életből? Attól még, hogy te albérletbe laksz attól még te is tudsz csatlakozni a többiekhez, ezt ne úgy képzeld el mint az osztálykirándulásokat mikor a szobába isznak meg buliznak és bujkálnak a tanárok elől. A koleszba csak aludni mennek fel, az albérlettel te még lehet jobban jártál mert oda nyugodtan felvihetsz magaddal pasikat, és nem kell azon aggódnod, hogy a szobatársad ott lesz-e vagy nem és a WC-be kell dugnotok...

6. Fogd fel ezt az egész dolgoz egy kihívásnak, az életed egy újabb lépcsőjére való lépésének.. A tanulás tényleg gáz, meg nehéz is, de ha nem vagy antiszociális akkor az albiba csak aludni fogsz menni, mindig van valami program és bulis az egész (másnaposan előadások, előadás közben való hirtelen kifutások a wcre, esetleg a lábad alá okádás, 2 előadás közti piálás,dugás stb) . Majd megszokod, és bár furán hangzik de 1 hét után lehet hogy az anyukádat is elfelejted :)

Remélem tudtam segíteni, és no para.. Jófej lesz veled mindenki, mint minden lánnyal az egyetemen :D

Amúgy melyikre mész, és milyen szak?

23F

2013. aug. 31. 21:16
 8/27 A kérdező kommentje:

jaj köszönöm utolsók, nagyon aranyosak vagytok :)

remélem tényleg jó lesz. csak anya is nagyon sír, mert itt hagyom, és már az is fáj, hogy neki így fáj :( meg tényleg nulla kedvem az egészhez. de általában mindig azok a dolgok a legjobbak, amit nem vár az ember, nem? :)

2013. aug. 31. 21:16
 9/27 anonim ***** válasza:

Ha egyetemről van szó, akkor már felnőtt ember vagy, nem kellene anyukád után sírnod. Nem örökre mész el, hétvégente az elején még biztosan haza fogsz járni (később valószínűleg egyre kevesebbszer).

A kolis életből, ha kimaradsz, nem veszítesz semmit. A barátaiddal ugyanúgy találkozhatsz az előadások után. A koli nem egy pizsomaparti, így legalább tudsz majd rendesen tanulni, és lesz nyugodt, SAJÁT életed. Szerintem a kolisok 99%-a bármit megadna, hogy saját albérlete legyen...

Szedd össze magad! Én megértem, hogy ijesztő, de a hisztivel csak hergeled magadat. Nem lesz ez olyan nagy eget rengető változás, mint amilyennek most hiszed, csak önállóbb leszel - ami jó.

2013. aug. 31. 21:21
 10/27 A kérdező kommentje:

azért nem mentem koliba mert nem vettek fel. de nagyon szomorú vagyok emiatt, mert végül várólistáról felvettek, csak az albit nem tudtam visszamondani. :( de a koliban is vannak bulik nem? mondjuk azért is jobb az albi, mert az egyetem kb 2 percre van, míg a kolitól egy órára lett volna..

persze, beszélhetek vele, de az azért mégsem ugyanaz.

tudom, hogy így megy az élet, de nem tetszik attól még :D

igen, valószínűleg jó lesz, hiszem amúgy anyukámon kívül nem is jó nekem itthon (alkoholista apa, akit amúgy is gyűlölök)... csak most olyan stockholm szindrómám lett vagy nemtom. mondjuk apám nem fog hiányozni...

szóval tényleg remélem, hogy buli lesz, és lesznek barátaim :D

matek alapszakra amúgy, elte :)

2013. aug. 31. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!